Početna Lifestyle Jakna za beskontaktno plaćanje – Lyle & Scott

Jakna za beskontaktno plaćanje – Lyle & Scott

Panasonic TV

Verovatno ste čekali da odevni predmeti prihvate modu beskontaktnog plaćanja. Ili ste želeli da možete da obučete svoju kreditnu karticu. Radujte se, jer taj dan je došao! Kompanija Lyle & Scott je predstavila upravo jedan takav odevni predmet: pred vama je beskontaktna jakna.

Ona je upravo to što joj i ime kaže, jakna koja vam omogućava da obavljate beskontaktna plaćanja zahvaljujući Barclays bPay čipu u manžetni na rukavu.

ATV & NAUTICA 2020

Kao i kod ostalih servisa za beskontaktno plaćanje, u Veliko Britaniji možete da obavljate transakcije do iznosa od £30. Barclays bPay radi isto kao i ostale beskontaktne platne kartice, pa će biti široko prihvaćen.

barclays1

Da, to je obična jakna sa džepićem u manžetni u koji možete da stavite svoju bPay karticu, ali to isto tako znači da ne morate da vadite karticu iz novčanika ili bilo šta drugo – dovoljno je da mahnete manžetnom i plaćanje je obavljeno.

Barclays bPay čip je kompatibilan sa bilo kojim Visa ili Mastercard računom, što vam omogućava da upravljate svojim bPay računom na više načina, i vodite računa o potrošnji. Naravno, kada dođe leto, stavićete jaknu u orman, a svoj bPay čip ćete staviti negde drugde i nastaviti da trošite novac. Cena 150 funti.

lyle_and_scott_bpay

Leave a Reply