Početna Lifestyle Jakna za beskontaktno plaćanje – Lyle & Scott

Jakna za beskontaktno plaćanje – Lyle & Scott

Verovatno ste čekali da odevni predmeti prihvate modu beskontaktnog plaćanja. Ili ste želeli da možete da obučete svoju kreditnu karticu. Radujte se, jer taj dan je došao! Kompanija Lyle & Scott je predstavila upravo jedan takav odevni predmet: pred vama je beskontaktna jakna.

Ona je upravo to što joj i ime kaže, jakna koja vam omogućava da obavljate beskontaktna plaćanja zahvaljujući Barclays bPay čipu u manžetni na rukavu.

Kao i kod ostalih servisa za beskontaktno plaćanje, u Veliko Britaniji možete da obavljate transakcije do iznosa od £30. Barclays bPay radi isto kao i ostale beskontaktne platne kartice, pa će biti široko prihvaćen.

barclays1

Da, to je obična jakna sa džepićem u manžetni u koji možete da stavite svoju bPay karticu, ali to isto tako znači da ne morate da vadite karticu iz novčanika ili bilo šta drugo – dovoljno je da mahnete manžetnom i plaćanje je obavljeno.

Barclays bPay čip je kompatibilan sa bilo kojim Visa ili Mastercard računom, što vam omogućava da upravljate svojim bPay računom na više načina, i vodite računa o potrošnji. Naravno, kada dođe leto, stavićete jaknu u orman, a svoj bPay čip ćete staviti negde drugde i nastaviti da trošite novac. Cena 150 funti.

lyle_and_scott_bpay

Leave a Reply