Možete vući rekvizite na naduvavanje, možete pecati ili se možete jednostavno odmarati u udobnim i prostranim boravišnim prostorima. A kada dođe vreme za spavanje, ovaj brod ima sve što vam je potrebno za toplo i bezbedno noćenje na vodi.

Udobnost

Sav fokus novog modela 10.5 WA je na prostoru. Sa izdašnim prostorom iznad i ispod palube, jedva ćete dočekati da provedete dan ili vikend na vodi sa porodicom. Elegantan i stilizovan dizajn sa čistim linijama i mnogo snage pokazuje da ovaj brod iz Jeanneau porodice nije običan brod. Dva kreveta, jedan napred i jedan pozadi dovoljni su da vaša porodica provede udobnu noć na vodi.

Otvoreni kokpit na modelu Jeanneau Cap Camarat 10.5WA pruža savršen pogled. Odatle možete da gledate i uživate u talasima ili posmatrate decu kako se voze na rekvizitima na naduvavanje iza broda. Neverovatno iskustvo na bilo kom plovilu, ali na novom Cap Cammarat 10.5WA, sa centralno postavljenom konzolom, to iskustvo dolazi sa izvrsnom kontrolom i preglednošću.

Jeanneau Cap Camarat 10.5WA je zaista lak za manevrisanje za brod ove veličine. Prostor za sedenje je lep i udoban u rasporedu sa klupom od tri sedišta i ugaonom garniturom pozadi. Ležaljka za sunčanje na pramcu takođe predstavlja odličnu platformu za uživanje.

Nova bočna terasa sa merdevinama za plivanje dodatno otvara kokpit ka moru i proširuje prostor za kupanje: novi prostor pored krmenih platformi za plivanje.

Lako je zamisliti decu, ili one koji se tako osećaju, kako uživaju na ležaljci za sunčanje na pramcu. Tu imate mnoštvo prilika za igru i skakanje u vodu. Nemojte međutim brinuti da ćete nešto propustiti, jer novi 10.5 WA je poznat prostranom rasporedu i upotrebljivosti. U kokpitu vas čeka luksuzan prostor za druženje u kom možete da uživate u dugim letnjim noćima sa pogledom od 360 stepeni na plavetnilo oko vas, zajedno za porodicom i prijateljima. Kada se zabava uveče završi, prostor na pramcu se pretvara u privatnu kabinu, uz kabinu sa dva ležaja pozadi. To je ono po čemu se Jeanneau Cap Camarat 10.5 WA izdvaja, njegov izvrsni raspored sa 4 kreveta u dva odvojena boravišna prostora.

Potpuno opremljena unutrašnja kuhinja i prostrano kupatilo sa odvojenom tuš kabinom znači da je novi Cap Camarat 10.5 WA napravljen za više noćenja na vodi. Strastveni ili vikend pecaroši ne treba da se osećaju izostavljeno, jer velike platforme sa obe strane vanbrodskih motora predstavljaju savršeno mesto da se odloži ulov. Ozbiljni ribari će možda radije poželeti zadnju klupu koja može da se ukloni i otvori im praktičan prostor za ribarenje.

Na obali i pri mirovanju stabilnost je izvrsna, zbog čega su noćenja zaista udobna i samo ćete se nežno ljuljati taman da se uspavate. Pristup oko broda je takođe odličan sa dovoljno prostora da se prođe oko konzole bez potrebe da se stiskate.

Performanse

Korito će sa lakoćom izdržati sve zadatke. Krstarenje većim i manjim brzinama je podjednako udobno. Upravljanje pri bilo kojoj brzini je precizno. S obzirom na njegovu veličinu, Jeanneau Cap Camarat 10.5WA skreće impresivno, kao da je na šinama, što je pravi dokaz dizajna i izrade. Za upravljačkom konzolom osećaćete se vrhunski udobno. Tu ima dovoljno prostora za sedenje za nekoliko ljudi da vam se pridruži, a možete i da birate da li preferirate da vozite stojeći ili sedeći.

Zaključak

Jeanneau Cap Camarat 10.5WA izgleda prelepo, a takve su mu i performanse. On zaista može sve i svaki moreplovac će se osećati kao kod kuće za kormilom. Ako je organizacija druženja na vodi ono što volite, ili je to krstarenje i otkrivanje novih uvala na nekoliko dana, ili pak odlazak na pecaroški vikend sa prijateljima, nećete pogrešiti ako se opredelite za Jeanneau Cap Camarat 10.5WA.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU

Prethodni tekstNeverovatna tehnologija koja stoji iza Magic4 Pro telefona
Sledeći tekstTop 5: Dodataka za Samsung Galaxy S22 Ultra

Leave a Reply