Početna Lifestyle Kada i ležaljka u jednom – Hydro Hammock

Kada i ležaljka u jednom – Hydro Hammock

ATV & NAUTICA 2020

Zamislite da je svuda oko vas sneg, a vama je lepo i toplo u kadi. Napolju. A sada zamislite da svoju ličnu kadu nosite na svaki izlet, bez obzira da li je reč o plaži ili planini. Iako to niko ne želi da prizna, svi mi sanjamo o tome da nas naša kada prati kuda god da idemo. Srećom, to više neće biti samo san, ukoliko ljudi koji su izumeli Hydro Hammock uspeju u svom naumu.

Hydro Hammock se pravi od nepropustivog snažnog platna, i, iako je za kupanje dovoljno oko 75 litara vode, izumitelji kažu da ležaljka može da izdrži težinu 190 litara vode i dve odrasle osobe.

ATV & NAUTICA 2020

U ležaljku može da se sipa topla ili hladna voda. Opremljena je prenosnim sistemom za grejanje vode koji može da radi na struju ili na TNG. Ležaljka takođe ima i USB portove za sve vaše uređaje.

Sada možete da imate svoj đakuzi, odmah pored mora. Bendžamin H. Frederik, izumitelj i generalni direktor kompanije, kaže: „Ideju za ovo sam dobio slučajno. Naručio sam neki izuzetno snažni materijal da bih napravio super-jaku ležaljku koju bih okačio visoko na drveću. Tog dana je bilo veoma toplo, a ležaljka je bila bezbedna, pa sam došao na ideju da u nju sipam vodu. Uspelo je.“ Pogledajte šta izumitelj još ima da kaže o svom revolucionarnom proizvodu. Ukoliko imate vikendicu ili kuću u mirnom kraju, početna cena od $360 i nije tako velika za uvaj užitak.

Leave a Reply