Početna BICIKLIZAM Lamborghini bajs ultra uglađenog izgleda

Lamborghini bajs ultra uglađenog izgleda

blank
ATV & NAUTICA 2020

Luksuzne marke automobila kao što je Lamborghini se ne zadovoljavaju samo proizvodnjom najboljih snažnih automobila.

Lamborghini se izgleda povezao sa jednom markom koja može da isprati njegove standarde po pitanju kvaliteta proizvoda. Bicikl Impec ima ultra-uglađen izgled, veliki broj komponenti od laganih ugljeničnih vlakana i lako može da se vozi po bilo kojoj površini. Kompanija BMC koja proizvodi ovaj bicikl je u svojoj novoj fabrici u Švajcarskoj potpuno automatizovala proces njegove proizvodnje.

ATV & NAUTICA 2020

Neke od komponenti koje treba istaći su točkovi Campagnolo Super Record Ti Ultra Torque 50-34, volan 3T Ergonova LTD Lamborghini Edition, sistem kočnica Campagnolo Bora Carbon / Ceramic Ultra Two, i gume Continental Competition 22 Tubular. Težina ovog bicikla iznosi svega 6.85 kg zahvaljujući komponentama od ugljeničnih vlakana. Prednosti ovako male težine se najbolje vide pri velikim brzinama ili pri vožnji na neravnom terenu.

Tako za one koji žele da žive u Lamborghini stilu postoji još nekoliko stvarčica koje treba da nabave, kao što su satovi AV-L001, torbe od ugljeničnih vlakana ili čak Totino upaljač sa logotipom italijanskog proizvođača super-automobila. Onaj ko ima dovoljno novca da kupi neki od Lamborghini automobila, verovatno sebi može da priušti i da mu celokupni životni stil bude u skladu sa tom markom.

Leave a Reply