Testovi su pokazali da pancerice XT Free imaju dobar odziv i da su lateralno prilagodljive prilikom skijanja po promenjivom terenu. Sa raznim širinama i zapreminama, ove pancerice su podobne za najrazličitija stopala.

Ali pokazalo se da je fleks indeks od 130 mekši nego što kažu u kompaniji, u poređenju sa drugim pancericama iz ove kategorije.

Pancerice Lange XT Free 130 su dizajnirane da vam omoguće da se vaše „igralište“ prostire izvan granica skijališta, to jest daleko od uređenih staza.

Patentirani Power V-Lock režim kompanije Lange omogućava impresivnih 40 stepeni rotacije gornjeg dela pancerice za efikasnije penjanje uzbrdo, a njihov sistem zaključavanja „metal na metal“ obezbeđuje da ne izgubite snagu i performanse pri spuštanju.

Veoma kruti fleks indeks od 130 daje vam kontrolu koja vam je potrebna da poterate svoje skije brzo i snažno, a širina pancerica od 100 milimetara garantuje udobnost, bilo da se ponovo penjete na vrh za još jedno spuštanje ili skijate strmim uređenim stazama sve dok se žičare ne ugase.

Kako bi unapredili performanse i smanjili težinu, u kompaniji Lange su koristili grilamid u ključnim delovima školjke pancerice.
Ova lagana plastika takođe nudi i povećano vraćanje forme i kontrolu fleksa, i zbog nje je lako ući i izaći iz pancerice.

Composite Ultra Custom uložak je posebno pravljen za turno skijanje, i koristi materijale velike gustine na delovima gde je to potrebno, i materijale male gustine na ostatku uloška kako bi se maksimalno smanjila težina.

Pancerice mogu i da se termički oblikuju kako bi stajale na nozi precizno i udobno, a ima i sistem pertlanja koji sve drži na mestu.
I za dodatno prianjanje i udobno hodanje, Max Grip Alpine đon je kompatibilan sa Gripwalk đonovima.

CENA: $ 524.96 – $ 699.00
Prethodni tekstČistiji vazduh u vašem domu
Sledeći tekstTEST: Nokia 7.2 – Dobitnik nagrade za dizajn

Leave a Reply