Početna AUTOMOBILI Luksuzna vožnja Bentley Grand Mulsanne limuzinom

Luksuzna vožnja Bentley Grand Mulsanne limuzinom

Momacki auto – Infiniti HEADER

Bentley je svoju novu luksuznu limuzinu, Mulsanne Grand Limousine by Mulliner, opisao kao “krajnji izraz automobilskog luksuza, umešnosti, individualizacije i prefinjenosti“, i zaista je teško ne složiti se sa tim.

Mulliner je Bentley-jeva firma za pravljenje posebno prilagođenih vozila. U ovom slučaju pred Mulliner je stavljen zadatak da napravi vrhunsku limuzinu za prevoz četvoro putnika na zadnjim sedištima uz ekstremnu udobnost.

TOP 5 App za bolje pamcenje

Da bi se ispunio taj cilj, Mulliner je produžio model Mulsanne sa njegovih 5.49m za skoro ceo metar i podigao krov za 8 centimetara, došavši tako skoro do dimenzija predsedničke limuzine.

Putnički deo je od prednjih sedišta odvojen elektro-hromatskim pametnim staklom koje se zatamnjuje ili odtamnjuje pritiskom na dugme. A kao i kod većine vrhunskih limuzina, tu je i interfon za lakšu komunikaciju sa vozačem iz zadnjeg dela.

Putnici će možda poželeti da vozaču kažu kako je lepo rashlađen šampanjac u frižideru za flaše u ovoj limuzini, ili da ga pitaju da li je video najnoviju Netflix ponudu koju gledaju na nekom od iPad-a priključenih na docking station-e u automobilu.

Ova luksuzna limuzina nije prototip za početak proizvodnje, već više predstavlja primer onoga što kupci mogu da dobiju ukoliko žele da postanu vlasnici jedinstvenog Bentley-ja prerađenog od strane Mulliner-a.

Leave a Reply