Početna Broj 203 Luksuzni HIBRID – Frederique Constant Hybrid Manufacture

Luksuzni HIBRID – Frederique Constant Hybrid Manufacture

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Dizajniran u skladu sa klasičnim principima proizvodnje satova, poboljšan inovativnim tehnikama iz 21. veka, novi Hybrid Manufacture napravljen od strane Frederique Constant, kombinuje Švajcarsku stručnost sa funkcionalnošću pametnih satova.

IFA 2019 IN PAGE

Integracijom dve tehnologije unutar jednog uređaja pojavio se izazov poništavanja negativnog magnetnog efekta između mehaničkih i elektronskih komponenti. Na ovaj način su dizajneri i proizvođači satova razvili i patentirali ovo jedinstveno kućište otporno na magnetno zračenje.

FC-750 Hybrid Manufacture mehanizam je revolucionaran i kombinuje mehaničke i elektronske komponente. Konekcija između sata i Hybrid Manufacture aplikacije je ostvarena putem tastera koji se nalazi sa leve strane kućišta.

Funkcije pametnog sata obuhvataju aktivno praćenje vaših fizičkih aktivnosti i spavanja, kao Worldtimer funkcionalnost (dvozonsko praćenje vremena), indikator baterije i dinamički trener.

Unutar mehanizma se nalazi Caliber Analytics funkcionalnost, algoritam za merenje frekvencije i amplitude otkucaja. Rezultati se prenose putem Hybrid aplikacije i Bluetooth konekcije i prikazani su u obliku grafikona.

Leave a Reply