Početna Broj 203 Luksuzni HIBRID – Frederique Constant Hybrid Manufacture

Luksuzni HIBRID – Frederique Constant Hybrid Manufacture

blank
ATV & NAUTICA 2020

Dizajniran u skladu sa klasičnim principima proizvodnje satova, poboljšan inovativnim tehnikama iz 21. veka, novi Hybrid Manufacture napravljen od strane Frederique Constant, kombinuje Švajcarsku stručnost sa funkcionalnošću pametnih satova.

blank

ATV & NAUTICA ATV

Integracijom dve tehnologije unutar jednog uređaja pojavio se izazov poništavanja negativnog magnetnog efekta između mehaničkih i elektronskih komponenti. Na ovaj način su dizajneri i proizvođači satova razvili i patentirali ovo jedinstveno kućište otporno na magnetno zračenje.

FC-750 Hybrid Manufacture mehanizam je revolucionaran i kombinuje mehaničke i elektronske komponente. Konekcija između sata i Hybrid Manufacture aplikacije je ostvarena putem tastera koji se nalazi sa leve strane kućišta.

blank

Funkcije pametnog sata obuhvataju aktivno praćenje vaših fizičkih aktivnosti i spavanja, kao Worldtimer funkcionalnost (dvozonsko praćenje vremena), indikator baterije i dinamički trener.

Unutar mehanizma se nalazi Caliber Analytics funkcionalnost, algoritam za merenje frekvencije i amplitude otkucaja. Rezultati se prenose putem Hybrid aplikacije i Bluetooth konekcije i prikazani su u obliku grafikona.

Leave a Reply