Početna Lifestyle Mali al’ čupa

Mali al’ čupa

1319

Partnerstvo LaCie i Porsche Design još jednom se pokazalo veoma uspešnim, sa svojim proizvodom, Porsche Design USB key. Zahvaljujući brzini, dizajnu i tehnologiji koju ova USB-privezak memorija ima, dobili smo lepo i korisno u jednom proizvodu. Memorija je napravljena od čvrstog čelika tako da i pored svojih malih dimenzija (53 x 12 x 4 mm) i težine od samo 8 g, nigde ne gubi na čvrstini.
USB 3.0 interfejs omogućava brzinu prenosa podataka čak do 95MB/s, koja je mnogo brža od USB 2.0 interfejsa, ali da biste ostvarili njenu maksimalnu brzinu ona mora biti prikačena na 3.0 konekciju. Dobra strana ove memorije je što je kompatibilna i sa 2.0 tako da nećete imati nikakvih problema oko povezivanja.
Zahvaljujući LaCie Private/Public softveru ova memorija je potpuno zaštićena. Sofver štiti podatke pomoću AES 256-bitne šifrovane tehnologije.
LaCie Vam uz pomoć Wuala Secure Cloud Storage-a olakšava čuvanje i deljenje slika i video zapisa. Wuala Secure Cloud Storage nudi u prvih godinu dana isto prostora za čuvanje podataka koliko ima i USB memorija, ali i pored toga daje mogućnost da duplirate kapacitet prostora za čuvanje. Osim pristupa podacima putem desktopa, sada imate i mogućnost pristupa putem aplikacije za mobilni telefon.
LaCie Porsche Design USB-privezak memorija se može kupiti samo u dve veličine, od 16GB i 32GB uz koje dobijate garanciju od dve godine.