Početna Broj 201 Miele kafe aparati – San svakog ljubitelja kafe

Miele kafe aparati – San svakog ljubitelja kafe

Ukoliko nije potpuno savršena kafa, može se podesiti da bude!

blank
HyperFocal: 0
ATV & NAUTICA ATV

Kafe aparati su veoma pogodni i laki za korišćenje. S njima ne možete pogrešiti oko procesa pravljenja kafe, niti se iznenaditi kvalitetom napitka. On zavisi samo od kafe koju ste samleli. Ako već imate omiljenu kafu, onda vam ostaje da se odlučite za kafe aparat.

U svom portfoliju Miele ima i ugradne i samostojeće aparate. Osnovni model i top model prave kafu istog kvaliteta. Razlika je samo u dizajnu, načinu upravljanja, nivou opreme i dodacima koji su raspoloživi za svaki model. Miele kućni aparat za kafu služi kao najbolji lični barista, jer svako može podesiti parametre po svom ukusu i po svojoj omiljenoj šolji. I tako više puta za svaki od maksimalno 20 različitih napitaka. Zamislite da ste zaposlili ličnog Baristu i imate ga u svojoj kuhinji. Iznova će vam praviti savršene napitke. To je prednost Miele kafe aparata!

ATV & NAUTICA ATV

Svaki napitak se programira po veličini šolje i prema njoj se pravi određena količina napitka. Kad kažemo programira, parametri napitka mogu biti: količina mlevene kafe, mleka, poparivanje i temperatura vode. Šolja se postavi ispod centralnog ispusta i podešavaju se parametri napitka.

Ako pravimo čaj, onda aparat samo ispušta vodu. Voda za čaj dolazi iz posebnog ispusta, da se ne bi mešao sa kafom, jer niko ne želi da u čaju ima i ukus kafe. Kod top modela samostojećeg aparata, u zavisnosti od vrste izabranog čaja (crni, zeleni, biljni, voćni), ispušta se voda odgovarajuće temperature.

Leave a Reply