Početna Lifestyle Moderni Anonimo u čeličnom kućištu

Moderni Anonimo u čeličnom kućištu

1490

Nova kolekcija je zadržala DNK brenda ali je promenila stil kako bi ponudila suptilne i prefinjene satove. ANONIMO je obukao EPURATO u čelično kućište koristeći moderne oblike, prekrio ga sa elegantnim brojčanikom u mat plavoj boji i sivim kaišem koji automatski daje satu šik i urban izgled.

Za one koji su upoznati sa brendom neće imati problema da prepoznaju dizajn. Kao i ostali satovi koji vuku inspiraciju iz alata/instrumenata, ovi modeli su veliki, sportski pa čak možda i vojno inspirisani.

Radi kompletiranja kolekcije, ova linija nudi satove koji svojim dizajnom reflektuju trenutne trendove i nazvani su EPURATO. Manji i prefinjeniji, ovi satovi, kao što samo ime sugeriše, su „čistiji“, „mekši“ i prefinjeniji u poređenju sa originalnim i robusnim modelima. Brend je zadržao svoj DNK, što je očigledno u kućištu sa jastučićem, ukrasnim prstenom, brojčanikom naglašenim trouglom i Švajcarskim mehanizmom.

Ako zadržite karakteristično kućište sa jastučićem, novo kućište EPURATO, sa prečnikom od 42mm, će imati malo tanji profil od prethodnog modela.

Leave a Reply