Početna Lifestyle Moderni Anonimo u čeličnom kućištu

Moderni Anonimo u čeličnom kućištu

1482

Nova kolekcija je zadržala DNK brenda ali je promenila stil kako bi ponudila suptilne i prefinjene satove. ANONIMO je obukao EPURATO u čelično kućište koristeći moderne oblike, prekrio ga sa elegantnim brojčanikom u mat plavoj boji i sivim kaišem koji automatski daje satu šik i urban izgled.

Za one koji su upoznati sa brendom neće imati problema da prepoznaju dizajn. Kao i ostali satovi koji vuku inspiraciju iz alata/instrumenata, ovi modeli su veliki, sportski pa čak možda i vojno inspirisani.

Radi kompletiranja kolekcije, ova linija nudi satove koji svojim dizajnom reflektuju trenutne trendove i nazvani su EPURATO. Manji i prefinjeniji, ovi satovi, kao što samo ime sugeriše, su „čistiji“, „mekši“ i prefinjeniji u poređenju sa originalnim i robusnim modelima. Brend je zadržao svoj DNK, što je očigledno u kućištu sa jastučićem, ukrasnim prstenom, brojčanikom naglašenim trouglom i Švajcarskim mehanizmom.

Ako zadržite karakteristično kućište sa jastučićem, novo kućište EPURATO, sa prečnikom od 42mm, će imati malo tanji profil od prethodnog modela.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here