Početna Broj 196 Montblanc Summit pametni sat

Montblanc Summit pametni sat

Digitalno doba ručno izrađenih satova.

Momacki auto – Infiniti HEADER

Montblanc je predstavio Summit pametni sat, čime jasno daje do znanja da želi da učestvuje u novom talasu Android satova. Kućište je prečnika 46 mm, a debelo 12,5. Veoma liči i daje osećaj kao da je klasičan Montblanc sat, iako nema fizičke kazaljke, ni brojčanik ni mehanizam. Jeste veliki, ali je lakši od ostalih svog imena, jer unutra nema težak mehanizam, a konstruisan je od čelika ili titanijuma.

Kao što pretpostavljate, unutra je Snapdragon Wear 2100, a spolja je AMOLED ekran prečnika 1,39 inča. Ima i senzore za brojanje koraka, kompas, žiroskop, barometar, senzor ambijentalnog svetla i merač otkucaja srca. Preko ugrađenog mikrofona se zadaju komande, a preko WiFi ili BT komunicira sa satom i slušalicama. Unutra je 4 GB prostora za podatke. Baterija mu traje jedan dan.

Najbolji telefoni 2019

Montblanc je pripremio miks svojih poznatih brojčanika, i najavio da će svakog meseca dodavati po jedan novi brojčanik u bazu podataka. Početna cena je 890 EUR, a dodatne modifikacije mogu dići konačnu cenu do 16.000 EUR.

Leave a Reply