Početna Lifestyle NAJ sauna na svetu – Grotto sauna

NAJ sauna na svetu – Grotto sauna

Panasonic TV

Sauna je verovatno jedna od stvari u životu za koju mnogi misle da je nema potrebe menjati. Grejanje je po strani, a enterijer je isti još od njene pojave.Skoro svaka je jednostavnih linija bez nekog preterivanja u dizajnu enterijera pa više liči na neke police ili stadion, ali tako ne misle i “Partizani”, inače vrhunski dizajn studio iz Kanade. Kada su se upoznali sa prirodom jednog privatnog ostrva, preciznije sa jednom pećinom gde je sauna trebla da se izgradi, agencija je dobila inspiraciju za kreiranje ove moderne pećine!
“Grottos”, u prevodu su pećine u blizini vode, a rezultati su dugogodišnje erozije i izgledaju fascinantno. Tako je ova sauna dobila ime.

Spoljni dizajn Grotto saune praktično nije spektakularan tj. minimalan je i ne utiče na prirodni originalni izgled, ali unutra svakako ima šta da se primeti! Uktrako, pravo umetničko delo za čiji je futuristički izgled zadužena i 3D tehnologija skeniranja prostora.

ATV & NAUTICA 2020

Kao što možete i da primetite, ovakvu saunu do sada niste videli. Prostrana je, udobna, bez oštrih ivica, jednostavno te privlači da je koristiš. Svi delovi saune nastavljaju se jedni na druge kao da je izlivena prirodno. Nadovezujući se na prirodu izgleda i svetlo u sauni je prirodno koje ulazi kroz više oblikovanih prozora. Ako vam u ovom trenutku pada na pamet romantika ok, a ako nas pitate koja je cena ove lepotice, zaista nemamo pojma, ili bolje rečeno ne želimo da znamo…

Leave a Reply