Početna AUTOMOBILI Najbrža dnevna soba! – Mercedes V klasa BRABUS

Najbrža dnevna soba! – Mercedes V klasa BRABUS

blank
ATV & NAUTICA ATV

Jaka mašina, „brz“ izgled i zabava za saputnike je zagarantovana. O udobnosti se ne postavlja pitanje, jer je mekano kao na oblaku. Mercedes V klasa u svojoj BRABUS verziji nudi sve što poželite, i još malo preko.

Kockastom izgledu su dodata aerodinamička rešenja za „mekši“ prolaz kroz gust vazduh auto-puta i lakše manvrisanje u krivinama, uz povećanu stabilnost i sniženje vozila za 15 do 25mm, u zavisnosti od verzije.

ATV & NAUTICA 2020

Minivan do stotke stiže za 8.8 sekundi, a maksimalna je 210 km/h. Velike zasluge za brži i startniji odziv na papučicu ima modifikovan BlueTEC motor koji sada broji 235 konjsikih snaga ili 173 kW. Pored brzinskih, tu je i eko standard. Naime, motor ispunjava EURO VI norme.

Unutra su, kod putnika, smeštena dva LCD monitora od 15,6 inča, koji su integrisani u plafon i ne smetaju kad se ne koriste. Kada su aktivni, povezani su na Apple TV, blu-ray plejer i DVBT risiver za prenos TV programa. Zvuk je poveren bežičnim Sennheiser slušalicama. Internet je obezbeđen svima u vanu, zahvaljujući WLAN ruteru koji hvata signal preko 4G mreže.

Leave a Reply