Početna Lifestyle Najveći gliser na svetu – SACS Marine Strider 19

Najveći gliser na svetu – SACS Marine Strider 19

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Kompanija Sacs Marine je upravo predstavila izuzetni Strider 19 gliser za mega-jahte, što je najveći ovakav gliser ikada napravljen. Reč je o luksuznom, čvrstom čamcu na naduvavanje za mega-jahte, a prvi Strider 19 će pratiti jednu luksuznu super-jahtu od 77 metara na njenim krstarenjima širom sveta. Nastao je kao plod kreativnosti studija Christian Grande DesignWorks u saradnji sa novozelandskim Studiom Naiad. Kao i svaki „Made in Italy“ proizvod, i Strider 19 može da se pohvali najnovijom tehnologijom i prefinjenim detaljima i elegancijom.

Dizajniran je tako da omogući brzu plovidbu u svim uslovima. Paluba predstavlja jednu ogromnu „plažu“ koja može da primi do 22 ljudi. Područja za sunčanje su veća nego na bilo kom drugom čamcu ove veličine.

IFA 2019 IN PAGE

Široka i udobna dnevna soba je opremljena sa dva proširiva stola i velikim brojem sofa. Spoljašnja kuhinja, pored one koja se nalazi ispod palube, je savršeno opremljena svime što je neophodno za žurke ili večere na plovilu. Ispod palube su dve velike kabine, jedna za dve, a druga za tri osobe, kupatilo i mala trpezarija, i sve prostorije su luksuzno opremljen.

Komandni deo je dobro zaštićen i omogućava duge i brz vožnje uz potpunu bezbednost i komfor.

Što se pogona tiče, tu su dva motora snage 1200 KS koji mogu da dostignu maksimalnu brzinu od 50 čvorova.

Leave a Reply