Početna AUTOMOBILI Najzabavniji automobili za zimu!

Najzabavniji automobili za zimu!

Ovi borci protiv hladnoće i snega vas neće ostaviti zaleđene!

ATV & NAUTICA 2020

Svaki auto se dobro snalazi po suvom putu, ali samo po neki može da ide kada je na putu sneg. Tada je dobrodošao pogon na četiri točka. Danas postoji širok spektar dostupnih vozila koja lako savladavaju vožnju po snegu. Pred vama su najbolje opcije za zimsku vožnju i ono šta vam treba za bezbedan dolazak na voljeni planinski vrh i uživanje u zimskim sportovima.

Gume su jedini deo automobila koji stvarno ostvaruje kontakt sa putevima, tako da je bolje imati zimske, nego gume za sve sezone. Zimski pneumatici su napravljeni od gumene mešavine koja ostaje fleksibilna u hladnijim vremenskim uslovima i pomažu vozilu da se bolje snađe na mokrim i klizavim površinama.
Vozite polako i sigurno!

ATV & NAUTICA 2020

Audi Q5

Audi Q5 quattro
Dynamic photo, Colour: Garnet red

Svaka deonica puta je drugačija, mnoge su izazovne. Dobro je ako je čovek spreman na neočekivane situacije. U modelu Audi Q5 podršku vam pružaju brojne tehničke inovacije, kako bi vas što bolje odvele na cilj. Ostali opcioni sistemi podrške kojima možete da opremite Vaš Audi Q5 su podrška za promenu saobraćajne trake Audi side assist i podrška za ostanak u saobraćajnoj traci Audi active lane assist, koja vam u slučaju potrebe pruža podršku blagim uticajem na upravljački mehanizam.

Svaki detalj modela Audi Q5 okarakterisan je Q-dizajnom koji predstavlja dinamiku i suverenitet: karakterističan izgled poklopca motora i blago opadajuće linije krova, spoljni retrovizori na ramenima i ravna konturna linija prozora.

Unutrašnjost novog modela Audi Q5 orijentisana je ka vozaču, a zahvaljujući povećanom međuosovinskom razmaku ostavlja puno prostora za individualizaciju. Početna cena ovog modela je 44.600 EUR, a više informacija možete naći na www.audi.rs.

CENA: od 44.600 EUR

Leave a Reply