Početna Lifestyle Nova kolekcija, novi pravac – Porsche Design Chronotimer Collection

Nova kolekcija, novi pravac – Porsche Design Chronotimer Collection

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Prošlo je više od četiri decenije otkako je Porsche Design uneo revoluciju u industriju satova visoke klase predstavivši potpuno mat-crni model Chronograph I. Danas predstavljaju potpuno novu kolekciju pod nazivom „Chronotimer Collection“ koja odslikava novi pravac ove luksuzne marke.

Ovom kolekcijom Porsche Design slavi svoju prirodnu strast prema trkama: posmatrajući specifične potrebe vozača trkačkih automobila, osnivač Porsche Design-a profesor Ferdinand Aleksander Porše se još u ranoj fazi oslonio na mat-crnu boju i titanijum. Značaj ovih kvaliteta ostaje nepromenjen i do danas, i oni čine glavne karakteristike nove kolekcije, koja će biti predstavljena u julu.

Samsung 50 godina

Vanserijske karakteristike

„Chronotimer Collection“ je otelotvorenje sportskog duha, brzine i performansi. Dizajn je inspirisan ne-refleksivnim instrumentima iz trkačkih automobila, i kompletno je u mat-crnoj boji, osim numerala i kazaljki koji su beli. Kombinacija sa dvostranim, 7-slojnim anti-refleksivnim safirnim kristalom umanjuje odbijanje svetlosti, obezbeđujući optimalne performanse i savršenu mogućnost očitavanja.

Leave a Reply