Početna Broj 199 Novi način uživanja – Sea Ray Sundancer 320

Novi način uživanja – Sea Ray Sundancer 320

Novi, multi funkcionalni Sundancer 320 kruzer, proizvođača Sea Ray, predstavlja novi načina na koji želimo da udovoljimo ljubiteljima kruzera današnjice.

ATV & NAUTICA 2020

Poznati Američki proizvođač kruzera Sea Ray je redizajnirao novi sportski kruzer u skladu sa željama rekreativnih ljubitelja brodova današnjice i prema njihovom načinu uživanja u plovidbi. Shvatajući da danas želimo više prostora na palubi i malo manje ispod palube, novi Sundancer 320 je redizajniran kao multi funkcionalni, moderni, gliser koji predvodi novu seriju kruzera. Zadržavajući sportsku liniju, ovaj gliser od 9,7 metara ima poboljšanu udobnosti, prilagodljiva mesta za sedenje ili sunčanje, od pramca do krme. Sea Ray tvrdi da novi Sundancer 320 označava uzbudljivo poglavlje u evoluciji modela ove serije.

Seadancer za Zlatnu obalu i Sidnej
Sundancer 320 je dizajniran u skladu sa savetima korisnika i sa ciljem da njegov dizajn ponovo zarobi osećaj privlačnosti prisutan kod novih modela brodova.
Lokalni kupci već duže vreme traže takvu vrstu broda, sa više prostora na palubi i manjim mogućnostima smeštaja ispod. Novi Sundancer 320 stavlja veći naglasak na prostor iznad palube a ne ispod, dok istovremeno nudi mogućnost plovidbe uz pomoć brodsko i vanbrodskog motora.

ATV & NAUTICA 2020
blank
CTC-UNIT Nautica marina na Beogradskom sajmu

Leave a Reply