Početna AUTOMOBILI Pitomi sportista! – TEST: Honda Civic Elegance Navi

Pitomi sportista! – TEST: Honda Civic Elegance Navi

Bezobrazno dobar motor od jedne litre ima 130 KS i ponaša se slično, ako ne i bolje od motora od 1,8l iz prošle verzije.

blank

Honda je pri pravljenju desete generacije Civic-a prvenstveno mislila ma bezbednost. Za početak, ne možete pokrenuti auto ako se niste prvo vezali. Dalje, kada krenete na put, silni senzori prate kretanje vozila i po potrebi upozoravaju ili reaguju sami, ne bi li vozilo i putnici izbegli opasnosti u saobraćaju. Na otvorenom putu do izražaja dolazi inteligentni adaptivni tempomat (auto sam koči ako detektuje vozilo ispred). Novi Civic skoro da sam vozi, ali dozvoliti mu tako nešto je greh.

Mali trocilindrični motor veselo bruji i dobro ubrzava. Morate paziti na papučicu gasa, jer lako stiže do lokalnih ograničenja brzine. Ima dobra među ubrzanja, izaziva da ga vozite na visokim obrtajima, a nagrađuje performansama i zvukom. Za uzvrat troši 8,8l. U gradu je mnogo inspirativniji za vožnju. Na autoputu će vas teško ko pestići, ali do izražaja dolazi buka koju stvara strujanje vazduha oko auta. Morate se snaći glasnijom muzikom.

HP PAVILION Tehnomanija Jan 2021 Mobile
HP PAVILION Tehnomanija Jan 2021 Mobile

Leave a Reply