Početna Lifestyle Podvodni ručni skuter – The x2 Sport podvodni Jet Pack

Podvodni ručni skuter – The x2 Sport podvodni Jet Pack

Panasonic TV

Da li vam se ikada desilo da ste ronili sa disaljkom i primetili neki zanimljiv predmet ispod vas, ali niste mogli da ga dohvatite jer ne biste mogli dovoljno da zadržavate dah? Do sada su vam za to bile potrebne boce sa kiseonikom, ali sada je tu prvi podvodni jet pack, model X2 Sport.

x2 Sport je nosivi pogonski sistem koji adrenalin iz akcionih sportova donosi u podvodni svet, omogućavajući vam da lakše istražujete morsko dno.

ATV & NAUTICA 2020

Koncept je jednostavan – pogon koji stvaraju patentirani Hydra propeleri vam omogućava brzo kretanje kroz vodu. X2 obezbeđuje pogon, čime vam omogućava da uštedite dragoceni kiseonik tokom dužih zarona.

X2 Sport je namenjen svima koji uživaju da provode vreme u vodi. Upravljanje je veoma lako – samo ispružite ruke u pravcu u kojem želite da idete.

Uz X2 u vodi možete da se krećete u svim pravcima, uključujući okretanje oko svoje ose ili pravljenje salta. A najbolje od svega je što vam ruke ostaju slobodne, pa možete da pravite fotografije. Brzinu kretanja možete da kontrolišete pomoću ručice za kontrolu gasa koja je pričvršćena za vas (pa možete slobodno da je pustite, nećete je izgubiti). Maksimalna brzina je oko 10 km/h! Cena u pretprodaji je 1.400 funti!

Leave a Reply