Početna Lifestyle Polarisov adrenalin na snegu u 2016.!

Polarisov adrenalin na snegu u 2016.!

blank
ATV & NAUTICA ATV

U svom asortimanu Snowmobile-a za 2015. godinu Polaris je predstavio AXYS šasiju. Došlo je vreme da pogledamo i asortiman za 2016. godinu. Kao i prethodni, i ovaj asortiman sadrži Polarisovu AXYS šasiju koja omogućava bolju kontrolu i ravnotežu. Na AXYS platformi je izgrađeno sve ukupno 20 modela sanki, među kojima su i 4 nova modela; AXYS šasija će biti na svim novim modelima serije RMK.

Vezano za seriju RMK, njena šasija je podignuta radi lakše vožnje po neravnom terenu, ima potpuno novi dizajn prednjeg i zadnjeg vešanja, motor 800 H.O. – i sve to spakovano u svega 185 kilograma težine. Tu je i potpuno novi model 800 Rush Pro-S “Night Lightning” LE koji ima podesivi volan ROX i Polarisov ekskluzivni interaktivni digitalni displej sa GPS-om. Modeli 800 i 600 Switchback su opremljeni Fox IFS paketom amortizera koji ima prednje amortizere sa tri pozicije, kao i vazdušne zadnje amortizere.

BMW_NextGen_2020_640x157px
BMW_NextGen_2020

Tu je i serija Indy, koja je namenjena početnicima, a postoji i model za mlade, koji ima dodatne bezbednosne funkcije i efikasan motor.

Za vožnju po debelom sloju rastresitog snega, savršen model je novi Widetrak. Ima gusenicu širine 20 inča i dosta mesta za prtljag ispod sedišta.

Više detalja možete da pronađete na Polarisovoj veb-stranici , a pogledajte i ovaj promotivni video.

BMW_NextGen_2020

Leave a Reply