Početna Broj 195 Ponovno rođenje profesionalnih satova

Ponovno rođenje profesionalnih satova

Montblanc TimeWalker kolekcija

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Hronografi predstavljaju jednu od najpopularniji komplikacija od trenutka kada su izmišljeni. Ova inovativna komplikacija je postala mnogo više od mehaničkog uređaja za merenje vremena – to je instrument koji garantuje džentlmenski način ponašanja i postaje svedok i sudija u skoro svakom sportskom takmičenju. Počev od automoto sportova, automobilske trke su uvek imale nerazdvojivu vezu sa hronografom. Istorija automobilskih trka i performanse merenja su toliko nerazdvojne da ne bi mogle postojati jedne bez drugih. Sa neograničenom mogućnosti merenja vremena, hronograf je svedok nekih izvanrednih trenutaka u automobilskom sportu.

Kako su automobilske trke napredovale tokom dvadesetog i dvadeset prvog veka, hronograf je postao simbol poštenog takmičenja i savršen podsetnik da se pobeda može osvojiti putem precizno izmerenih rezultata.

10 saveta Instagram IN PAGE

Montblanc TimeWalker kolekcija simbolizuje duh trka i podseća na slavu ovih instrumenata tako što nudi profesionalne satove za profesionalce današnjice, bazirane na Minerva iskustvu. Minerva Manufacture je poznata kao ekskluzivna radionica koja proizvodi veoma kvalitetne instrumente za merenje kratkih vremenskih intervala, sa izvanrednom preciznošću. Poznata „RallyTimer“ štoperica je stvorena kako bi merila vreme sa neverovatnom preciznošću i predstavlja savršen primer ovog nasledstva. Minerva satovi su postali merilo u svetu hronoloških inovacija, sa brojnim registrovanim patentima u domenu preciznosti merenja.

Leave a Reply