Početna AUTOMOBILI Porsche Passport – Usluga za zahtevne korisnike

Porsche Passport – Usluga za zahtevne korisnike

blank
ATV & NAUTICA ATV

Porsche Cars ogranak Severne Amerike je predstavio Porsche Passport program za nove sportske automobile i SUV modele, koji omogućava članovima fleksibilniji pristup Porsche vozilima putem aplikacije na mobilnom telefonu. Ovaj mesečni program pretplate nudi čestu zamenu vozila, neograničenu kilometražu i pristup 22 različita Porsche modela. Porsche Passport će sprovesti svoj probni program u Atlanti, u SAD.

blank

ATV & NAUTICA ATV

Porsche Passport pruža dostavu vozila u Altanti, putem dva modela članstva – „Lauch“ i „Accelerate“. „Launch“ paket obuhvata pristup osam modela kao što su 718 Boxter i Cayman S, kao i Macan S i Cayenne, po mesečnoj nadoknadi od 2,000 dolara. „Accelerate“ paket obuhvata pristup 22 modela, koji obuhvataju Porsche 911 Carrera S, Panamera 4S, Macan GTS i Cayenne S E-Hybrod SUV, pored vozila već ponuđenih u „Launch“ paketu, po mesečnoj nadoknadi od 3.000 dolara.

Članarina obuhvata porez i registraciju vozila, osiguranje i održavanje, kao i pranje, po fiksnoj mesečnoj nadoknadi. Oba plana zahtevaju jednokratnu aktivaciju od 500 dolara, dok odobrenje članstva zavisi od pozadine i kreditne provere. Na ovom linku možete aplicirati ukoliko živite u U.S.A.

Leave a Reply