Početna AUTOMOBILI Pravo iz virtuelne stvarnosti – Jaguar I-PACE

Pravo iz virtuelne stvarnosti – Jaguar I-PACE

Ovo je prvo vozilo Jaguara na električni pogon i otvara novo poglavlje u istoriji

Panasonic TV

I-PACE koncept predstavlja velik korak napred u oblasti vozila na električnu energiju. Ovo koncept vozilo predstavlja sledeću generaciju dizajna automobila na električnu energiju. Njegov upečatljiv, futuristički dizajn predstavlja proizvod pravih Jaguar gena pomešanih sa prelepim, premijum detaljima i Britanskim zanatskim umećem. Ovo nije samo koncept. Ovo vozilo nam daje rani uvid u automobil serijske proizvodnje sa pet sedišta koji će se naći na putevima 2018 godine.

POCEPAJTE PRAVILNIK
Jaguar I-PACE koncept je jedno od vizuelno najupečatljivijih koncept vozila ikad proizvedenih od strane Jaguara. U potpunosti koristeći prednosti kompaktnih dimenzija pogonskog sklopa na električnu energiju, dizajnerski i inženjerski timovi su iskoristili ovu priliku da redizajniraju proporcije automobila.

ATV & NAUTICA 2020

Bez motora sa unutrašnjim sagorevanjem i tunelom za smeštanje transmisije, dizajn I-PACE koncepta pomera kabinu napred, povećavajući međuosovinsko rastojanje i skraćujući prepuste karoserije. Na ovaj način silueta automobila postaje aerodinamičnija i poprima snažnije proporcije. Takođe se povećava unutrašnjost i poboljšava dinamičnost i preglednost iz vozila.

Kao rezultat, I-PACE koncept ima više toga zajedničkog sa C-X75 super automobilom sa centralno postavljenim motorom, nego konvencionalnim SUV automobilima. Veliko međuosovinsko rastojanje od 2,990 mm stvara prostranu unutrašnjost sa prostorom za kolena na zadnjem sedištu koji se može pronaći u skoro svim SUV i luksuznim kupe vozilima.
Veliko međuosovinsko rastojanje i kratki prepusti stvaraju liniju krova koja podseća na kupe modele. Dizajn kabine je naglašen oštrim uglom vetrobran stakla koje je zakrivljeno i neprimetno se stapa sa haubom, na taj način stvarajući stil karakterističan za super automobile.

Leave a Reply