Početna Gadgets Prvi Fossil pametni sat – Fossil Q

Prvi Fossil pametni sat – Fossil Q

Panasonic TV

Sa sve većom rasprostranjenošću pametnih satova, tradicionalni proizvođači satova nemaju drugog izbora već da se i oni priključe ovom trendu. U suprotnom, postaće fosili. Međutim, izgleda da kompanija Fossil ne želi da se pretvori u fosila. Ovaj teksaški proizvođač odeće i aksesoara je najavio svoj prvi pametni sat pod nazivom Q Founder, zajedno sa još nekoliko uređaja u okviru njihove Fossil Q linije. Sat će raditi na platformi Android Wear.

Q Founder je pametni sat sa okruglim ekranom u kome su primenjene sve prednosti Google-ove Android Wear platforme. Iako još nema mnogo informacija o ovom satu, najavljeno je da će imati podesiv izgled prednje strane, i da će biti kompatibilan i sa Android telefonima i sa Apple uređajima. Cena u maloprodaji je $295.

Najbolji telefoni 2019

Fossil-Q-Founder-Smartwatch-Featured-image-672x372

Ako ne želite da vam prednja strana sata bude digitalna, Q Grant je prava stvar za vas. Ispod izgleda klasičnog sata, Q Grant je u stalnoj komunikaciji sa vašim pametnim telefonom i daje vam obaveštenja putem vibracija i diskretnih LED indikatora. Q Grant takođe prati i vaše fitnes aktivnosti, a cena mu se kreće od $135.

Na kraju, tu su i modeli Q Reveler i Q Dreamer, koji u osnovi služe za praćenje fitnes aktivnosti, ali imaju i pametne notifikacije u obliku vibracija i LED indikatora. Cena svakog od ova dva uređaja je $95.

Leave a Reply