Početna Broj 202 Redizajnirani klasik

Redizajnirani klasik

Frederique Constant predstavlja prvu novinu za 2018 godinu, redizjanirani Classic Worldtimer Manufacture sat sa novim zeleni dezenom.

blank
ATV & NAUTICA 2020

Svet na dohvat prstiju
Mapa sveta je ugravirana na brojčanik sata i dvadeset četiri grada su postavljena na spoljašnju ivicu, isto kao i na prethodnoj verziji. Prozor sa datumom se nalazi na položaju „6“ sati i savršeno se uklapa u izgled brojčanika. Čitanje vremena na ovom novom modelu je relaksirajuće i jednostavno iskustvo.

Podešavanje vašeg Worldtimer sata
FC-718 mehanizam predstavlja izvanredno mehaničko delo umetnosti, ne samo zato što je dizajniran, razvijen i proizveden unutar kompanije, već zato što su Worldtimer funkcije podesive putem krunice, bez dodatnih tastera.

ATV & NAUTICA ATV

Frederique Constant je prvi najavio takvo rešenje i posle tri izdanja Worldtimer sata, ova inovacija je najodgovornija za dobru prodaju ovog sata. Kako bi sa lakoćom podesili funkcije prvo morate odabrati jedno od tri podešavanja; prvo podešavanje vam dopušta da navijete sat okretanjem krunice na gore; drugo podešavanje omogućava korisniku da podesi datum i grad okretanjem krunice na gore ili dole; treće podešavanje omogućava podešavanje vremena okretanjem krunice na dole.

blank

Ovaj sat prikazuje dva odvojena diska, od kojih jedan poseduje 24h, dan-noć indikator dok drugi prikazuje 24 grada. Fc-718 mehanizam je ukrašen sa Perlages i Cotes de Geneve i sadrži rezervu snage za 42 sata. Dizajn sata je upotpunjen sa kaišem od aligatorske kože sa belim šavovima.

Sa još jednom verzijom Classic Worldtimer Manufacture sata, Frederique Constant nastavlja da upotpunjuje Manufacture kolekciju satova, uvek imajući na umu „Accessible Luxury“ filozofiju. Ovaj fantastičan sat je dostupan po ceni od CHF 3500.

blank

Classic Worldtimer Manufacture
Referenca: FC-718GRWM4H6
Kućište: Kućište od poliranog, nerđajućeg čelika, prečnik 42 mm; Konveksni safirni kristal; Providna pozadina kućišta; Otpornost na vodu do 5 ATM.
Mehanizam: FC-718 Manufacture mehanizam, sa podešavanjem datuma i Worldtimer funkcije putem krunice. Perlage & Circular Cotes de Geneve dekoracijama; 26 draga kamena, rezerva sati od 42 sata, 28,800 alt/h.
Brojčanik: Zeleni brojčanik sa mapom sveta u sredini i brojčanikom; ručno polirane, srebrne kazaljke prelakirane belim premazom koji apsorbuje svetlost i nastavlja da svetli po mraku. Prikaz datuma, na poziciji „6“ sati; 24h disk sa dan-noć indikatorom: Disk sa 24 grada.
Kaiš: Zelena aligatorska koža sa šavovima.
Funkcije: Sati, minuti, sekunde, datum, Worldtimer funckija.

Leave a Reply