Početna Lifestyle RENOUN – Profi skije

RENOUN – Profi skije

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Osnovana od strane inženjera, RENOUN kompanija jedina koristi nove materijale, Hyper Damping Technology (HDT) prilikom proizvodnje skija. Ako tragate za budućnosti skijanja, ovo može biti prava stvar za vas.

Šta je HDT i kako funkcioniše? Ovaj materijal se već godinama koristi u vojne svrhe. Renoun je prva kompanija koja ga koristi u proizvodnji skija. HDT je polimer koji je mekan pri malom naprezanju a jak pri velikom. Skijanje po mekanom snegu ili sporo skijanje izlaže skije malim silama. Postizanje velikih brzina ili naglo skretanje izlaže skije velikim silama. HDT omogućava skijama da bukvalno promene svoje karakteristike i prilagode se svakoj situaciji.

Samsung 50 godina

Sve ovo je moguće zahvaljujući obliku molekula. Pri malom naprezanju molekuli mogu prolaziti jedan pored drugog. Pre velikom naprezanju oni se međusobno vežu i HDT postaje tvrd. HDT predstavlja prvu i jedinu tehnologiju koja može promeniti stabilnost skija na osnovu uslova terena i stila skijanja. Jedinstvena sposobnost prilagođavanja ovog materijala čini ove skije svestranim.

Što to znači za normalne ljude? Kako se uslovi menjaju, skije se menjaju sa njima. To su jedine skije na svetu koje se prilagođavaju uslovima terena. Prilagođavaju se za faktor od 300% – drugim rečima, ponašaju se kao prave skije za trenutne uslove. Kako se vaša veština skijanja poboljšava, skije se menjaju u skladu sa tim. Cena sitnica, $1.145.

VIDEO: Skije RENOUN sa likovima Trampa i Hilari u ograničenoj seriji

Leave a Reply