Početna BICIKLIZAM Revolucionarni bajs koji se sam zaključava!

Revolucionarni bajs koji se sam zaključava!

blank
ATV & NAUTICA ATV

Stigao je proizvod koji će doneti revoluciju na polju e-bicikala. Njegovo ime je nCycle, napravili su ga Marin Myftiu i Skyrill, i verovatno će biti okvir oko koga će se električni bicikli razvijati u budućnosti. Omogućiće vam da se vozite sa stilom, i da ne brinete o stvarima koje obično opterećuju vlasnike bicikala, već da se u potpunosti posvetite vožnji. Uz to, on je tanji, lakši, čvršći, fleksibilniji i lakši za proizvodnju i održavanje od većine drugih modela.

nLock
Nošenje katanaca za zaključavanje bicikla mnogima predstavlja problem, pa su dizajneri na ovaj model postavili inovativni sistem za zaključavanje koji se montira na volan.
Inače, ovaj volan specijalnog oblika ima dva kompleta drški, a takođe može i da se rotira i time omogući različite položaje za vožnju.

nPocket
Veliki napredak u odnosu na standardna rešenja za nošenje tereta, poput kabaste korpe ili zadnje rešetke, na modelu nCycle postoji džep „na izvlačenje“ postavljen između njegove dve metalne šipke.

Kada ga ne koristite, džep potpuno nestaje, a postaje vidljiv tek kada nešto stavite u njega.

pocket1

nFold
Zahvaljujući specijalnoj „sendvič-strukturi“, nCycle može da se savije za samo 2 sekunde, a da to ni na koji način ne utiče na njegov izgled.

nPower
Vožnju donekle olakšava električni motor koji je smešten pozadi. Međutim, on povećava cenu bicikla.

Farovi i zvučnici
Farovi su takođe montirani na volan, a napaja ih ugrađena baterija. Sa zadnje strane farova se nalazi integrisani sistem Bluetooth zvučnika, a na volanu se nalazi i holografski displej.
Iako se za sada vodi kao koncept, nCylcle bi trebalo da se pojavi na tržištu i to sa cenom od $4,000. Ukoliko ste zainteresovani možete direktno kontaktirati proizvođača. Blizu je, u  Italiji.

Leave a Reply