Kompanija Rockford Fosgate preko 35 godina pravi proizvode koji donose ultimativno audio iskustvo u automobilima, brodovima i rekreativnim vozilima. Rockford održava svoju lidersku poziciju u audio industriji tako što dizajnira i kreira proizvode koji povezuju entuzijaste sa njihovom muzikom i njihovim mašinama.

Proizvodnja komponenti koje isporučuju zvuk vrhunskih performansi koji će zadovoljiti čak i najzahtevnije poznavaoce je ono što motiviše zaposlene u kompaniji Rockford da konstantno poboljšavaju doživljaj slušanja audio sadržaja.

Porodicu nautičkih proizvoda su razvili isti ljudi koji ih koriste i u svakodnevnom životu, to je linija proizvoda koja je zaista kreirana od strane fanatika za fanatike. Činjenica da je ovo naš životni stil i da smo u mogućnosti da budemo u kontaktu sa našim klijentima daje našim dizajnerskim i inženjerskim timovima jedinstvenu perspektivu koja im omogućava da dizajniraju proizvode vrhunskog kvaliteta sa performansama koje zadovoljavaju standarde brenda Rockford.

Proizvodi kompanije Rockford iz linije Element Ready se prave od visokokvalitetnih materijala i testiraju se u rigoroznim uslovima i okruženjima. Bilo da plovite na slatkoj ili slanoj vodi, Rockford Fosgate Element Ready proizvodi će se postarati da muzika koju slušate na vodi uvek zvuči savršeno.

Probudite se uz talase, slanu ili slatku vodu. Bez obzira na kakvom se plovilu nalazite, neka vas preplavi nautički zvuk koji je stvoren za život na vodi.

CENTRALNE JEDINICE

Centralne jedinice iz linije Element Ready pružaju vam rešenje bez obzira na to koliko veliki ili mali sistem želite.

Razvijena „od nule“ sa ciljem ne samo da ima mnoštvo funkcija već i da bude jednostavna za korišćenje, naša linija Element Ready centralnih jedinica je pravo rešenje za vas bez obzira na to koliko veliki ili mali sistem želite da ugradite. Koristeći direktne povratne informacije od naših korisnika i iskustvo stečeno u stvarnom svetu, naši inženjeri su napravili liniju proizvoda koji donose funkcije koje vi želite, u pakovanju koje može da izdrži „torturu“ morskog okruženja.

Karakteristike centralnih jedinica:

Dizajn sa IP sertifikatom za situacije kad vlaga predstavlja problem
Meni koji je jednostavan za korišćenje
Ekran sa kog se lako čitaju informacije, čak i po suncu
Dizajn koji odgovara vašim potrebama i vašem stilu života

1
2
3
4
Prethodni tekstKlipsch T5 True Wireless – Odličan zvuk u svakoj prilici
Sledeći tekstBye Bye Camera – Uklonite višak s fotografije

Leave a Reply