Početna Gadgets Seirus Inferno – Rukavice sa podešavanjem temperature grejanja

Seirus Inferno – Rukavice sa podešavanjem temperature grejanja

blank
ATV & NAUTICA ATV

Rukavice sa ugrađenim mehanizmom grejanja postoje već neko vreme, ali su sve više sofisticirane. Ako su vaši prsti hladni i utrnuli, bez obzira koliko debele ili skupe rukavice koristite, vreme je da pređete na Seirus Heat Touch rukavice. Seirus Inferno rukavice su veoma udobne, sa tri podešavanja temperature kako bi vašim prstima bilo toplo bez obzira na spoljašnju temperaturu. Kožne Seirus Inferno rukavice sadrže električni sistem grejanja koji garantuje da će vašim rukama biti toplo i da ćete uživati u zimskim aktivnostima.
U trenutku kada osetite da vam je hladno prstima, jednostavno pritisnite „on“ taster i ugrejte se. Seirus sistem grejanja nudi tri podešavanja grejanja i omogućava do šest sati rada sa jednim punjenjem. Na najjačem podešavanju, koje ćete verovatno odabrati tokom veoma hladnih dana, baterija će izdržati samo dva sata. Zahvaljujući veoma tankim baterijama, sistem je skoro neprimetan.

Rukavice savršeno funkcionišu pri temperaturama od -10⁰C, ali ne baš za svakoga. Pored te manje mane, rukavice su jako dobro napravljene i promena podešavanja je veoma jednostavna.

BMW_NextGen_2020_640x157px
BMW_NextGen_2020
BMW_NextGen_2020

Leave a Reply