Početna AUTOMOBILI Siguran, snažan, moćan – TEST: BMW X3 2018

Siguran, snažan, moćan – TEST: BMW X3 2018

Veliki SUV, komforan i lagan za vožnju

Kod nove generacije, praktičnost ipak nije dobila primat u odnosu na stil. Od pojave poslednjeg X3 modela, linearni, slojeviti dizajn BMW-ove instrument table zamenio je elegantniji dizajn sa više diagonala, a razni segmenti su bolje uklopljeni. Materijali su prvoklasni, dok čitljivost instrumenata i dugmića ostaje na vrhunskom nivou. Sedišta pružaju sasvim dovoljno potpore. U ponudi su i malo sportskija sedišta, ali nema trkačkih sedišta u ponudi.
Visoka sedišta pozadi pružaju dosta prostora za noge i glavu. Tri kompleta ISOFIX tačaka pokazuju širinu te klupe.
Podesivi zadnji otvori za ventilaciju, držači za čaše i osvetljenje čine da se putnici pozadi osećaju prilično komforno. Naslon zadnje klupe se obara u odnosu 40:20:40, a iza se nalazi duboki kockasti prtljažnik sa debelim trakama za osiguranje tereta. Tu je i još jedan odeljak za skladištenje stvari u podu, kao i posebna mesta za odlaganje poklopca prtljažnika i mreže za pse.
Kada pogledate cenovnik primetićete da je prepun dodatnih opcija. Neke su veoma korisne, a neke predstavljaju skupe nepotrepštine. Prodaju se jer ne deluju skupo kada se dodaju na ratu za lizing ili kredit. Dodatnih nekoliko evra mesečno koje razložite na period od tri godine se lakše svari nego kada biste morali da ucelo doplatite nekoliko stotina evra na osnovnu cenu.

Leave a Reply