Inovativna dizajnerska rešenja kompanije CAST koja čekaju patent stvorila su proizvod koji nije nalik nijednom drugom na skijaškom tržištu. SI&I sistem vezova koristi najefikasnije dostupne sposobnosti turno skijanja i kombinuje ih sa vezovima visokih performansi.

Rezultat je sistem vezova koji ne žrtvuje ništa po pitanju performansi jer komponente za uspon i spuštanje rade nezavisno jedne od drugih. Vezovi nemaju veću osnovu, što omogućava skijama da se prirodno savijaju uz minimalnu dodatnu masu. SI&I sistem vezova je dizajniran da bude najbolja opcija za turno skijanje i pri penjanju i pri spuštanju.

Turno skijanje je kada neko koristi posebne vezove da u suštini šeta gore/dole po skijaškim stazama, kada gondole nisu dostupne, sa pričvršćenim vrhom cipele i otkačenom petom. Kada dostignete tačku sa koje želite da skijate nizbrdo, fiksirate petu na jedan od nekoliko načina, u zavisnosti od sistema koji koristite, što će vam omogućiti da skijate normalno kao što biste to radili na stazi.

Postojeći AT vezovi su ili napravljeni za penjanje na planinu prilikom turno skijanja, ili za spuštanje niz planinu skijanjem. I mada postoje druge opcije na tržištu, one ipak ograničavaju skijaše na određenu opremu. Jednostavno gledano, one predstavljaju kompromis. Revolucionarno razmišljanje je to što su u kompaniji CAST shvatili da bi vez koji pokuša da uradi obe stvari morao da žrtvuje performanse na ovaj ili onaj način, pa su zato napravili SI&I sistem vezova.

Taj sistem vam omogućava da jednostavno (za par sekundi) promenite postavku vezova sa turnog skijanja na alpsko skijanje.

SI&I sistem eliminiše kompromise i pruža vam opremu koja je odgovarajuća za svaki zadatak, omogućavajući vam da se bavite turnim skijanjem puni samopouzdanja u svoju opremu, sa opremom koju vi želite.

Prethodni tekstCES 2022: Inovacije za novo doba
Sledeći tekstSaveti za savršen praznični poklon

Leave a Reply