Početna AUTOMOBILI Specijalna serija GLS 63 HOFELE DESIGN

Specijalna serija GLS 63 HOFELE DESIGN

ATV & NAUTICA 2020

Pre nešto više od mesec dana HOFILI DIZAJN predstavio je njihovu verziju Mercedes Benc GLS 400 za koji kažu da je veoma specijalan.

Ova specijalna serija GLS 63 odlikuje se novim paketom opreme pod nazivom BESPOKE. Primerak je projektovan je po zahtevu kupca kako bi dobili jedinstvenu kombinaciju agresivnog sportskog dizajna sa izuzetno luksuznim enterijerom koji je prekriven Aston Martin crvenom kožom I detaljima po ugledu na Majbah. Inače, napa koža koju koristi HOFILI postala je u međuvremenu njihov zaštitni znak.

ATV & NAUTICA 2020

Eksterijer ovog automobila krase felne od 23 inča ukrašene lukovima koji ih još više ističu. Malo suptilnijeg dizajna su branici i i izduvi oivičeni karbonskim vlaknima. Svakako treba odati priznanje timu stručnjaka iz HOFILI studija jer su uspeli da svaki deo naglase baš koliko treba da bi u celini dobili fantastičan primerak automobile.

Tu naravno nije kraj obzirom da se ispod oklopa ovog automobila nalazi nekoliko iznenađenja uključujući i napresni sistem za kontrolu izduvnih gasova koji čini da već savršen zvuk V8 biturbo motora zvuči još snažnije.

Leave a Reply