Početna Igrice Specijalna serija satova “Igra prestola” – Ulysse Nardin Game of Thrones sat

Specijalna serija satova “Igra prestola” – Ulysse Nardin Game of Thrones sat

Panasonic TV

Ulysse Nardin je jedna od luksuznih marki koja se do sada nije upuštala u apstraktni dizajn svojih satova. Njihova kreativnost se kretala u granicama klasičnih tema do ovog trenutka.

Sat Ulysse Nardin ima osnovu širine 45.8 mm, napravljenu od nerđajućeg čelika, prekrivenu mat-crnom, vulkaniziranom gumom. Prednja strana je od nerđajućeg čelika, sa oznakama časova i vrhovima kazaljki obojenim u crveno.

TOP 5 App za bolje pamcenje

Tu su još i datum, indikator trajanja baterije, brojač sekundi, a prednji deo sata je pokriven safirnim kristalima. Njegov crni kaiš ima oznaku ‘Night’s Watch’ na kopči, a zadnji deo sata ima polu-providnu masku sa izloženim kosturom i oznakom marke sata. Svaki od ovih satova je pojedinačno numerisan. Proizvođač kaže i da je sat vodootporan do dubine od 200 metara. Ovaj specijalni sat će biti dostupan u prodavnicama u Njujorku, gde čak i HBO ima svoje prodavnice. Pa ako imate $10,500 koje želite da odvojite za jedan poseban sat, zašto da se ne odlučite za model Ulysse Nardin Game of Thrones.

Leave a Reply