Početna AUTOMOBILI Mini fensi Mercedes – Mercedes Golf Cart

Mini fensi Mercedes – Mercedes Golf Cart

Momacki auto – Infiniti HEADER

Kao „pravi sportski automobil“, Mercedes-Benz Style Edition Garia Golf Car autentično prenosi Mercedes‑Benz dizajnerski jezik u golf autić premium klase. Ovaj prezentacijski automobil je rezultat saradnje Mercedes-Benz dizajnera, Daimlerovog Think & Act Tank Business Innovation odeljenja i poznatog proizvođača golf autića Garia.

Mercedes-Benz Style Edition Garia Golf Car definiše novu klasu transporta za golf terene. Gorden Wagener, direktor dizajna kompanije Daimler AG: „S našim Mercedes-Benz Golf Car autićem ponovo smo osmislili svet golf autića. Mercedes-Benz znači moderan luksuz, a golf je autentičan deo ove teme. Zato, prenos našeg automobilskog dizajnerskog izraza u ovaj Golf Car je nešto sasvim prirodno, čime smo stvorili proizvod koji je istovremeno senzualan i čist. Dr Jens Thiemer, potpredsednik odeljenja marketinga Mercedes-Benz automobila je rekao da s ovim „Golf Car“ autićem Mercedes nudi tehnološki napredni golf autić koji je jedinstven i posebno razvijen za golfere i sport u kojem uživaju.

IFA 2019 IN PAGE

U tehničkom smislu Golf car ima jedinstvene karakteristike koje omogućavaju njegovu upotrebu na javnim putevima u SAD-u. Opremljen je svim potrebnim funkcijama, kao što su pokazivači pravca, prednja i zadnja svetla. Garia će u početku proizvesti dva primerka ovog prezentacijskog autića. Reakcije tržišta i potencijalnih klijenata će uticati na bilo kakvu serijsku proizvodnju.

Leave a Reply