Početna AUTOMOBILI TEST: Mercedes E-Class 220 d 4MATIC Estate All-Terrain – Automobil za kojim...

TEST: Mercedes E-Class 220 d 4MATIC Estate All-Terrain – Automobil za kojim se i žene okreću!

Prilagodljiv i inteligentan: All-Terrain je fleksibilan za sve terene – za neuređene puteve, porodicu i slobodno vreme. Nijedna E-Klasa nikada nije bila tako svestrana kao All-Terrain. Novi model kombinuje upečatljiv izgled u SUV stilu sa inteligentnim prostornim konceptom.

Panasonic TV

Mercedes svojom pojavom naglašava da je spreman za velika dela. Veliki točkovi, podignuta šasija, integrisani prednji zaštitni branici, hauba dugačka skoro dva metra, raskošna prednja sedišta, ogroman gepek, dodatno ojačanje ispod zadnjeg branika, duple izduvne cevi… Sve pomenuto ukazuje na impozantan automobil. Mercedes e klase, s pogonom na četiri točka je prava lađa, a to se jasno vidi i spolja i iznutra. Svaki njegov deo viče da je za aktivnu upotrebu! Doktor bi preporučio „svaki dan po više sati“, i mi se s tom preporukom apsolutno slažemo.

Upravljanje
Vozne osobine ove grdosije od bezmalo pet metara nisu upitne. Motor od nepunih 200 „konja“ i automatski menjač od devet brzina super sarađuju. Ubrzanja su bez muke, ponašanje u krivinama očekivano (kao po šinama), a buka od strujanja vazduha se čuje tek preko 160 km/h. Maksimalna brzina je elektronski ograničena na 250 i retko ćete imati priliku da je dostižete. Mi smo bili blizu, na nemačkim putevima gde nema ograničenja, i primetili smo da se preko 220 km/h vozilo neprijatno trese. Brzina od 180 se oseća, a i buka od vetra je prisutna, dok po domaćim auto putevima imate utisak da milite. Ograničenje od 120 km/h ga kad kad sputava da ubaci u najveću brzinu, već se zadržava u osmoj.

Najbolji telefoni 2019

Leave a Reply