Početna AUTOMOBILI TEST: Renault Kadjar Bose dCi 150 4WD – Najbolji u svojoj klasi?

TEST: Renault Kadjar Bose dCi 150 4WD – Najbolji u svojoj klasi?

Veliki prtljažnik i moderan dizajn čine ga glavnim favoritom u klasi

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Renault je odradio čitav niz diskretnih poboljšanja na modelu Kadjar za njegov „fejslifting“ na polovini proizvodnog veka.
Sa fokusom na angažovanost vozača, poboljšanja i percipirani kvalitet, novi model predstavlja sledeći korak u evoluciji glavnih vrlina ovog automobila.

Izmene po pitanju spoljašnjosti su minimalne i ogledaju se u restilizovanim branicima, većoj maski hladnjaka i novim LED stop svetlima.
Što se tiče unutrašnjosti, tu je novi sistem za informacije i zabavu i nova jedinica za klimu, bolji kvalitet ukrasnih elemenata i udobnija sedišta.

Nakon povratnih informacija koje je dobio od kupaca, Renault je redizajnirao dugmiće za prozore i retrovizore i dodao je pozadinsko osvetljenje – nešto što su svi osetili da je neophodno.

Za najjači paket opreme rezervisan je 1,7-litarski dizel motor koji razvija 150 KS, emituje 117g ili 138g ugljen dioiksida po kilometru i ima opciju da bude uparen sa pogonom na sve četiri točka.

TCe agregate je teško razlikovati u normalnoj vožnji.
Iznenadićete se koliko su poboljšani, ali dizeli su bolji što se tiče potrošnje.

Dizel agregat od 1,7 litara definitivno vredi uzeti u razmatranje, imajući u vidu malo povećanje emisije štetnih gasova sa jedne strane i dobre performanse i ipak dovoljnu ekonomičnost s druge strane.

Leave a Reply