Početna AUTOMOBILI TEST: Renault Kadjar Iconic – Zlatna sredina!

TEST: Renault Kadjar Iconic – Zlatna sredina!

U 4x4, sa ručno pravljenim cipelama

ATV & NAUTICA 2020

Verujemo da je Vesna Stanković, u predstavi „Bajka o pozorištu“, imala na umu Kadjar Iconic kada je rekla da uz rotaciju za sat-dva stiže u Beograd.

Stil i elegancija
Želite nešto bolje od standardne ponude? Kadjar u „Iconic“ izvedbi je najbolje što možete dobiti od Renaulta u sredini SUV kategorije. Sa velikim logoom i branicima njegova pojava deluje masivno i moćno. Elegantna silueta otkriva prefinjen ukus vlasnika, a ekskluzivni naplatci u crnoj dijamant boji naglašavaju njegovu posebnost. Crna boja mu baš lepo leži, i slaže se sa kožnim sedištima Carbon boje. LEDeno bela svetla unose kontrast i od noći prave dan, pa ne možete ostati neprimećeni na putu.

ATV & NAUTICA ATV

Unutra se nastavlja luksuzan dizajn. Crna koža je svuda u dodiru s vama: na sedištima, naslonima za ruke i na volanu. Dupli crveni štep je iste nijanse kao crveni detalji na ekranima – sve je uniformisano u crno-crvenoj kombinaciji, kako bi se oko manje zamaralo. I zaista je milina koristiti Kadjar Iconic. Komande su u kombinaciji tasteri/ekran osetljiv na dodir. Osnovne funkcije su na jedan dodir daleko, a manje potrebne na do četiri klika. Farovima i brisačima ne morate upravljati – o njima se stara automatika. Oko volana i po njemu ima dovoljno tastera za kontrolu svega osim dvozonske klime i prozora.

Leave a Reply