Početna AUTOMOBILI TEST: Toyota Corolla – Najbolji hibrid

TEST: Toyota Corolla – Najbolji hibrid

Novi talas hibrida cilja novu generaciju, omladinu svesnu vrednosti koja se nudi iz zemlje izlazećeg Sunca

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Pređimo sada na sistem za informacije i zabavu. Počnimo sa pozitivnim odlikama. Dakle dobijate ekran od 8 inča, osetljiv na dodir, koji je zgodno pozicioniran malo više na komandnoj tabli, i dobijate fizičke dugmiće za prečice, što znači da vam je sve na dohvat ruke i lako za korišćenje dok vozite.

IFA 2019 IN PAGE

Međutim, komplikovan raspored i odziv sa dosta kašnjenja odvlači dosta pažnje, i rezolucija baš, baš loša, a satelitska navigacija je pretrpana detaljima i grafički detalji su jako blizu jedni drugih i skroz je neugodno gledati sve to jer odvlači pažnju; komplikovano je i pomalo frustrirajuće.

Povrh svega, ne možete čak ni da dobijete Apple CarPlay ili Android Auto, čak ni kao dodatnu opciju, tako da morate da zavisite od Toyotinog ne baš sjajnog softvera.
Ali, ono što dobijate kao deo standardne opreme jesu DAB radio, Bluetooth i USB port.

Što se tiče prostranosti, nećete imati problema da se smestite na prednjim sedištima Corolle, čak i ako ste posebno visok vozač.
Pozicija u vožnji je generalno veoma dobra, međutim, opseg podešavanja volana je pomalo ograničen u poređenju sa onim što rivali mogu da rade.

I dalje je to ok za većinu ljudi, ali volan ne može da se izvuče i uvuče kao što to može kod drugih automobila.
Prostor za odlaganje u vratima je nešto manji, ali imate još prostora za odlaganje stvari u prednjem delu.

Poklopac spremišta između prednjih sedišta deluje malo klimavo, ali zapremina unutra je dobra, malo je plitko, ali imate i ulaz za punjenje od 12 volti i još jedan USB port.

I kaseta za rukavice je dovoljno velika.Prostor pozadi je zapravo jedna od najslabijih tački na modelu Corolla.
Zakrivljena linija krova izgleda lepo spolja, a unutra ona naglo pada ispred vas i sa strane, što znači da se osećate sabijeno i prostor za glavu je prilično tesan.

Leave a Reply