U brodogradilištu Jeanneau su uzeli tipično funkcionalni dizajn broda i napravili od njega brod sa centralno postavljenom konzolom koji je upotrebljliv i luksuzan. Jeanneau Cap Camarat 9.0CC je impresivno plovilo kada ga vidite na vodi.

Šta sve nudi

Prostran i luksuzan su dva glavna prideva koji opisuju Jeanneau Cap Camarat 9.0CC. Kao i svi Jeanneau modeli iz Cap Camarat serije, i model 9.0CC ima pregršt prostora za ribolov, odmaranje, krstarenje i noćenje.

Zamislite da isplovite u jedno kasno popodne nakon posla. Imate dovoljno zaliha za vikend na vodi. Usidrite se u svom omiljenom skrivenom zalivu, nema nijednog broda na vidiku. Smestite se u luksuznoj garnituri na pramcu sa par pića i zalogaja na elegantnom stolu od tikovine na vašem novom brodu Jeanneau Cap Camarat 9.0CC. Opuštate se sa vašim omiljenim ljudima i gledate zalazak sunca.

Krma je funkcionalna a opet i stilizovana. Tu imate klupu koja se prostire zadnjim delom broda a sedišta na preklapanje su smeštena sa leve i desne strane. Ona se mogu lepo sklopiti kako bi se omogućio prostor za pecanje. Tu je i dodatni sto od tikovine na kom možete da držite pića dok gledate zalazak sunca. Kao jedna od tipičnih Jeanneau pametnih funkcija koje štede prostor, sto je napravljen tako da obe njegove polovine mogu da se sklope, čime se pruža bolji prilaz maloj kuhinji ispod pozicije za konzolom. Tu ćete naći sve što vam je potrebno, poput sudopere, malog gasnog šporeta sa jednom ringlom i frižidera. Tu nema prostora za gurmansko kuvanje, ali imate sve što vam je potrebno za nekoliko dana na vodi. Ako ste više za ribolov, možete da poručite fabričku verziju sa sandukom za žive mamce na ovom mestu.

Kada se vremenski uslovi pogoršaju i vetar pojača, sama konzola je dovoljno velika da se sakrijete iza nje jer ima solidno veliko vetrobransko staklo. Što se ergonomije tiče, novi Jeanneau Cap Camarat 9.0CC vrlo dobro dizajniran. Raspored je odličan. Vožnja u stojećem ili sedećem položaju je podjednako udobna a komande i dugmići su na dohvat ruke.

Performanse

Jeanneau Cap Camarat 9.0CC opciono imaju dva vanbrodska motora od po 200 ks koji mu daju dobre performanse. Ako želite dodatnu snagu, možete opciono da se opredelite za dva motora od po 250 ks. Ako biste radije plovili sa jednim motorom, najsnažniji agregat koji imate na raspolaganju je onaj od 350 ks.

Maksimalna brzina od 40 čvorova je idealna za Jeanneau Cap Camarat 9.0CC u dobrim vremenskim uslovima. Oštar ugao korita čini ga više nego sposobnim za jurenje pučinom, ali i dalje zadržava stabilnost neophodnu za ribolov i krstarenja. Stabilnost generalno je odlična a vi i vaši gosti ćete se osećati sigurno dok krstarite, dok će minimalno ljuljanje taman pomoći da lepo zaspite uveče.

Zaključak

Jeanneau Cap Camarat 9.0CC je savršeni izbor za ljude koji vole nautički stil života. Cap Camarat 9.0CC prelepo plovi, a korito obezebeđuje izvrsnu vožnju. Jeanneau Cap Camarat 9.0CC predstavlja luksuznu, dobro izrađenu verziju modela koji se često smatra utilitarnim konceptom i on je izvrstan u svojoj klasi.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU

Prethodni tekstNajsportskiji Bulgari sat do sada
Sledeći tekstXCover6 Pro dovoljno snažan i za najzahtevnije

Leave a Reply