Početna Broj 201 Tricikl u Yamaha stilu

Tricikl u Yamaha stilu

Yamaha Niken Delta tricikl

Yamaha pokušava da redefiniše način na koji razmišljamo o triciklima. Sada imamo novi Niken (znači: dupli mač) koji od koncepta trocikla koji se naginje pravi stvarnost. Baziran na popularnom FZ/MT-09 modelu, Niken LMW duplira kontaktnu površinu prednjih točkova radi veće bezbednosti i prianjanja sa dokazanim Crossplane Concept motorom zapremine 847cc.
NIKEN LMW šasija predstavlja ekskluzivan sistem kontrole motocikla koji uliva poverenje vozaču po svim vrstama terena. Sa dva prednja točka koji se zajedno naginju, NIKEN duplira količinu dostupnog prianjanja sa ciljem postizanja odlične zaustavne moći, veće brzine u krivinama, bolje udobnosti i savršenog ponašanja na putu – u isto vreme održava prirodan osećaj vožnje.

Sa preko 100 konja na dohvat ruke i prednjim krajem sa gomilom prianjanja, Niken isporučuje iskustvo vožnje koje je ograničeno samo vašom veštinom i hrabrošću. Tuning Fork kompanija je golicala našu maštu tokom protekle godine sa nagoveštajima i delićima informacija o ovom triciklu i na kraju smo uspeli da dobro pogledamo novi način pravljenja trocikla. Za oko 12.500 EUR može biti vaš.

Leave a Reply