Početna Lifestyle Uživajte u vožnji sa vazdušnim jastucima protiv lavina – Mammut ranac

Uživajte u vožnji sa vazdušnim jastucima protiv lavina – Mammut ranac

ATV & NAUTICA 2020

Bez obzira da li skijate po utabanim stazama ili van njih, Mammut ranac je udoban za nositi i poseduje sve što vam je potrebno u pogledu tehničke funkcionalnosti. Opremljen je sa novim Protection 3.0 Airbag sistemom, i ranac nudi sveobuhvatnu zaštitu.

Protection Airbag 3.0 sistem predstavlja sistem vazdušnih jastuka dizajniranih da vas zaštite u slučaju snežne lavine, sa 3D oblikovanim i obojenim vazdušnim jastukom koji se aktivira oko glave, vrata i grudi nosioca. Vazdušni jastuk takođe pruža zaštitu od mehaničkih povreda. Sistem je bezbedan, lak za korišćenje, lakši i manji nego ranije i može se instalirati u sve Protection 3.0 kompatibilne rance. Korisnik može izvaditi sistem iz ranca i prebaciti ga u drugi ranac. Ranac se takođe može koristiti za ostale aktivnosti. Sistem je potpuno integrisan u ranac i ne smeta vam prilikom prenošenja ostalih stvari.

ATV & NAUTICA 2020

Zapremina vazdušnog jastuka je 150 litara, a žrtve lavine budu brže locirane zahvaljujući jarkoj boji. Vreme naduvavanja je približno 3 sekunde. Raspon temperature pri kojoj se može koristiti je od -30 °C do +40 °C.

Vazdušni jastuk za lavine je sigurnosna oprema koje mora funkcionisati u 100% slučajeva i biti pouzdana u hitnim situacijama – bez obzira na vreme, temperaturu i vazdušni pritisak. Jedino kertridži pod pritiskom nude pouzdanost tokom dugog vremenskog perioda. Ova tehnologija takođe garantuje veoma visok inicijalni pritisak kako bi se aktivirao vazdušni jastuk u svakoj situaciji.

Boja jastuka je promenjena. Narandžasta boja ima za namenu da poveća vidljivost u svim uslovima.

Leave a Reply