Panasonic TV

Huawei P9 Lite je jedan od najinteresantnijih i najboljih telefona koji se trenutno mogu kupiti. To pogotovo važi za ovdašnje podneblje, koje tradicionalno ceni proizvode koji mnogo daju za uloženi novac. P9 Lite nastavlja sa tradicijom prethodnika, nudeći „olakšanu“ varijantu premijum telefona, za znatno manju svotu novca, za koju se dobija zaista izuzetno mnogo! Huawei nudi dobitnu kombinaciju, objedinjujući u istom proizvodu vrhunski dizajn, besprekorno korisničko iskustvo i kvalitetan hardver, što će sve skupa korišćenje telefona učiniti pravim uživanjem.

Sa Full HD ekranom dijagonale 5,2 inča i IPS tipa, P9 Lite donosi precizan i uglađen prikaz. Istovremeno, tu je osmojezgarni procesor, sa četiri jezgra na 2 GHz i četiri jezgra na 1,7 GHz, što obećava dobru kombinaciju štedljivosti i performansi. Da bi ta kombinacija bila dodatno naglašena, proizvođač je ugradio bateriju od čak 3.000 mAh koja obezbeđuje odličnu autonomiju, tako da će vas telefon služiti i tamo gde bi drugi otkazali. Sa 16 GB skladišnog prostora i microSD karticom za proširenje imaćete dovoljno mesta za sve svoje podatke. Zadnja kamera nudi senzor od 13 megapiksela, dok prednja donosi rezoluciju od čak 8 megapiksela za kvalitetnije selfije. Najzad, sve to pokreće Android 6.0 platforma, „prevučena“ Emotion UI 4.1 korisničkim interfejsom.

ATV & NAUTICA 2020

Više je nego jasno da je P9 Lite ne samo stilski besprekoran, već i razuman izbor; telefon koji možete da kupite slušajući i srce i mozak! Nudi izuzetan miks osobina, te uz vrlo prikladnu cenu malo koga ostavlja ravnodušnim. Nije ni čudno što se zato nalazi u najužem izboru mnogih kupaca širom sveta. To, međutim, nije sve! Kupce ovog telefona očekuje sjajno iznenađenje! Od 15. septembra svaki korisnik koji kupi Huawei P9 Lite telefon u prodavnicama MTS, Positive Line, Gigatron, Tehnomanija i Handy, dobiće Colour narukvicu A1 na poklon, čime se potpuno pokrivaju sve potrebe korisnika za elektronikom u pokretu!

Plus: dizajn i izrada, odličan odnos uloženog i dobijenog
Minus: interfejs neće odgovarati svakome, otisci prstiju svuda lako ostaju

Leave a Reply