Početna Lifestyle VOZILO ZA LEDENE DANE – Snow Crawler

VOZILO ZA LEDENE DANE – Snow Crawler

Panasonic TV

Dizajn snegomobila se nije menjao godinama. Iako sada možda imaju snažnije i efikasnije motore, verovatno i bolje ogibljenje, jedna stvar je ostala ista: vozač je i dalje izložen velikoj hladnoći. Međutim, dizajner Michal Bonikowski želi to da promeni. Njegov koncept snegomobila, nazvan Snow Crawler, će učiniti da vožnja po snegu bude zabavna, a da se pritom ne smrznete. Dizajner je to opisao kao “savršen spoj odlične upravljivosti, ATV-a i zatvorene kabine za vozača.” Da, ovo vozilo sa efikasnim električnim pogonom će vas zaštiti od hladnoće.

Predviđen je za jednu osobu, i predstavlja potpuno novi pristup dizajnu snegomobila po pitanju pogona i celokupnog dizajna vozila. Ima retrovizore, vrata, razdvojene farove i zadnju LED svetlosnu grupu sa štop-svetlima. Estetski, više liči na neke futurističke sanke, ili čak na automobil, sa čije se prednje strane nalazi par široko postavljenih skija neobičnog izgleda. Pozadi se nalazi gusenica u obliku trougla koja obezbeđuje kretanje.

TOP 5 App za bolje pamcenje

Iako je ovaj snegomobil naišao na oduševljenje sa raznih strana, ne bi trebalo prerano da se radujemo. Izgleda da je Snow Crawler ipak samo koncept.

automotive_snow_bialy7

Leave a Reply