Početna Broj 195 Vozilo za najgori scenario- Patriot Camper

Vozilo za najgori scenario- Patriot Camper

Upoznajte vozilo koje pretvara „najgori scenario“ u jednostavnu prepreku

Panasonic TV

Nemojte nas pogrešno shvatiti, biti zaglavljen u džungli je problem. Međutim, ako vozite ovo vozilo, vožnja kroz džunglu je mnogo manji problem i verovatno se nećete zaglaviti. Upoznajte Patriot Camper LC79 Supertourer: sa aluminijumskom karoserijom ova zver je dizajnirana da bude nezaustavljiva.

LC97 predstavlja sistem za kampovanje nadograđen na GXL Toyota Landcruiser model sa duplom kabinom čija je šasija produžena za 300 mm. Ova zver od $91,000 poseduje brojne sisteme koji joj omogućavaju da savlada svaki teren. Poseduje poboljšano EFS oslanjanje od 3.800 kg. Elite suspenzija od 60 mm dodaje 10cm rastojanja od tla. Zajedno sa ROH točkovima i Mickey Thompson pneumaticima, samo pogrešna odluka vozača može zaglaviti ovo vozilo.

Najbolji telefoni 2019

Reka na vašem putu? Vozilo je opremljeno izdignutim usisnikom vazduha radi prolaska kroz duboku vodu. Takođe poseduje rezervoar pijaće vode od 70l sa električnom pumpom i čekrke sa vučnom snagom od 500 kg na prednjem i zadnjem delu vozila.

Morate biti nezavisni, bez potrebe da se oslonite na bilo koga, kada ste u divljini. Četiri kutije sa alatom vam pružaju dovoljno prostora za sve rezervne delove i alate. Pored svega ovoga vozilo poseduje i dodatnu opremu, mini frižidere, bokseve sa pse i rasklapajuću tendu. Sve što vam je potrebno da boravak u prirodi pretvorite u produženu ekspediciju.

Postoji samo jedna mana: Prodaje se samo u Australiji. U nastavku pogledajte VIDEO kako se pravi Patriot Camper LC79 Supertourer

Leave a Reply