Početna Lifestyle Yamahin trotočkaš 3. generacije

Yamahin trotočkaš 3. generacije

blank
ATV & NAUTICA ATV

Stvari se izgleda odvijaju prilično brzo u kompaniji Yamaha Motor. Prošle godine su predstavili prvi koncept tricikla pod nazivom 01GEN, a sada je tu već njegova treća verzija, jednostavnog naziva 03GEN. Za razliku od prvog koncepta, koji je bio mešavina sportskog motorcikla sa off road primesama, treća generacija je u osnovi skuter i ima dve verzije: 03GEN-f, futuristički skuter i 03GEN-x, off-road model. Ova dva modela čine da trotočkaši ponovo postanu kul.

Model 03GEN-f ima nizak i širok prednji deo, dok je pozadi uži i deluje oštriji. Ukratko, to je sportski skuter koji istovremeno ima futuristički imidž sa minimalističkim dizajnom. Sa druge strane, model 03GEN-x je njegova suprotnost. On izgleda kao skrembler (motor za moto-kros) sa tri točka koji je pomešan sa skuterom, a rezultat je zaista zadivljujući. Preciznije rečeno, on ima prednji deo skremblera (ali sa jednim točkom više), i srednji i zadnji deo skutera.

Ova dva modela su koncepti, a poznato je da koncept automobili ili motorcikli retko uđu u serijsku proizvodnju, pa im se ne treba unapred radovati. Pogledajte promotivni video o ova dva modela.

Leave a Reply