Početna Lifestyle Za ekstremne uslove u dubinama mora – Clerc Hydroscaph H1 Chronometer

Za ekstremne uslove u dubinama mora – Clerc Hydroscaph H1 Chronometer

Kultna kolekcija Hydroscaph proizvođača Clerc je bogatija za dva moćna i sofisticirana modela. Napravljeni da izdrže ekstremne uslove koji vladaju u dubinama okeana, modeli Hydroscaph H1 Chronometer Carbon Edition i Hydroscaph C1 Chronometer Vancouver Bay Edition predstavljaju otelotvorenje savremene proizvodnje satova. Vodootporni su do 500 metara, opremljeni su visoko-tehnološkim kućištem i ekskluzivnom maskom koja sprečava slučajno pomeranje tokom ronjenja. Njihov savršeno precizan mehanizam je dobio sertifikat švajcarskog zvaničnog instituta za testiranje hronometara (COSC).

Tamno-crni Hydroscaph H1 Chronometer Carbon Edition ima kućište koje kombinuje ultra-lagani, otporni karakter ugljeničnih vlakana sa snagom čelika. Model Hydroscaph H1 Chronometer Vancouver Bay Edition, napravljen od čelika visoke gustine, označava partnerstvo Clerc Genève sa proizvođačem privatnih podmornica, kompanijom Sub Aviator Systems. Po pitanju razvoja i testiranja, obe kompanije su imale koristi iz testiranja u ekstremnim uslovima, obavljenom u laboratorijama svetskog lidera u pomorskoj tehnologiji.

TOP 5 App za bolje pamcenje

Visoko-tehnološko kućište i kristalno jasan displej
Kućište modela Hydroscaph H1 Chronograph sadrži 81 deo i jedno je od najkompleksnijih na tržištu. Ono ispunjava veoma stroge standarde i garantovano je vodootporno do dubine od 500 metara. Na vrhu njegovog izdašnog prečnika od 43.8 (ili 48 mm sa štitnicima kućišta) se nalazi osmougaona rotirajuća maska. Safirni kristal debljine 4 mm obezbeđuje zaštitu od ogrebotina i udara.

Naizgled jednostavan brojčanik modela Hydroscaph H1 Chronometer odražava veliku pažnju koja je posvećena stilu i dizajnu. Trodimenzionalni brojevi i oznake sati omogućavaju savršeno očitavanje iz bilo kog ugla. Ono je dodatno pojačano premazom od Superluminove koji se nalazi na kazaljkama i oznakama sati.

CHY-1EYE_Blue_vue1

Leave a Reply