Početna AUTOMOBILI Za strastvene igrače – TEST: Renault Megane GT

Za strastvene igrače – TEST: Renault Megane GT

Od pitome cica mace, do gladnog geparda

blank
ATV & NAUTICA 2020

Tu i tamo na putu sretnete neki drugačiji auto, koji liči na ostale iz te grupe, ali se ipak po nečemu ističe. Ima sitne detalje koji ga izdvajaju iz mase. Da li je to drugačija boja, dodatni usisnici vazduha, spojleri, ili samo oznaka na zadnjem delu auta, potpuno je nebitno. Ti automobili su pre svega startniji i bolje se ponašaju na putu, vozaču direktno prenose stanje sa asfalta (imaju sportsko ogibljenje) i od njega traže više pažnje na putu.

BMW_NextGen_2020

Jedan iz te grupe posebnih automobila, iz familije Renault Megane, je njegova GT verzija. Dolazi u izazovno plavoj boji, pozadi ima dodatni spojler, a tu i tamo detalje koji daju uvid u njegove mogućnosti, kao na primer natpisi Renault Sport, 4control i GT oznake.

BMW_NextGen_2020_640x157px

blank

Kad ulazite unutra, sedišta u kombinaciji koža/štof su niža i sportska, sa integrisanim naslonom za glavu i postavljaju vas tik iznad asfalta. Obuhvataju telo sa svih strana i čvrsto ga drže u krivinama. Po rubovima sedišta su dodatni plavi platneni elementi, na volanu je GT detalj, štepovi na menjaču su takođe plavi, kao i lajsne na vratima. Sve u svemu, ne možete ga zameniti sa nekim drugim Meganom.

blank

BMW_NextGen_2020

Leave a Reply