Početna Lifestyle Želim…

Želim…

blank
ATV & NAUTICA 2020

Šta je to što možemo poželeti za Novu godinu ili neki drugi praznik a spada u internet i telekomunikaciona sredstva? Šta sve od novih uređaja i asesoara možemo pokloniti dragim osobama?

Dok ispraćamo godinu koja je iza nas, svi mi, makar u sebi, donosimo sitne ili krupne odluke kojih nameravamo da se držimo u narednoj godini. S obzirom da živimo stresnom vremenu čija je glavna odlika brzina, neizostavna je i tehnologija koja kao naš verni pratilac pomaže, olakšava i umnogome poboljšava našu svakodnevnicu. Danas je teško i zamisliti život bez mobilnog telefona, računara, kao i ostalih tehnoloških sredstava.

Sada uz pomoć tehnologije u svakom času možemo komunicirati, ali i videti naše najmilije, kontaktirati poslovne partnere, makar oni bili udaljeni hiljadama kilometara od nas; možemo proveriti šta nas interesuje i informisati se u svakom času o svemu i svačemu, kupovati onlajn i slično. Sneg i loše vreme neće nas sprečiti da obavljamo svoje svakodnevne zadatke i potrebe, pa čak i iz svoje kuće, ili da se zabavimo.

BMW_NextGen_2020_640x157px
BMW_NextGen_2020

Kao i svake godine, decembar je rezervisan za New Year Resolutions i za novogodišnje želje. Neke se odnose na privatni život, druge na poslovni, a neke na nove uređaje koje bismo želeli da imamo.

I danas se rado sećamo voljenog ljubimca Nokije 3310. Ovaj model svakako za svoje vreme predstavlja pravu legendu, jer retko ko je snagom nadmašio i čuvenog Chack Norissa. Danas su se granice tehnologije znatno promenile od toga vremena i u ponudi imamo mnogo veći izbor različitih uređaja i aplikacija. Svakodnevno se pred nama odvija trka među proizvođacima, za najboljim, najkompleksnijim, ali ujedno i najjednostavnijim modelom za upotrebu.

Pošto je odavno prošla slava Nokije 3310, od Deda Mraza možemo da poželimo neki od najnovijih modela pametnih telefona nekog renomiranih svetskog proizvođača. Ako danas želite da idete u korak s vremenom i razvojem tehnologije, ali i s modom, gotovo je neprimereno ako ne posedujete jedan od „androida“.

Jedan od omiljenih poklona kojem bi se svako obradovao bio bi tablet ili mini laptop koji bismo uvek mogli da nosimo sa sobom. Dilema je koji od ova dva izabrati, a rešenje bi mogao da bude notebook transformer. Svako bi se u ponoć obradovao ovoj ideji multipraktičnosti i prenosivosti.

Za kraj, ali ne manje važno, izdvojili bismo i asesoar kao jedan od mogućih poklona. Svaka dama bi se obradovala bar nekom komadu za svog tehnološkog ljubimca. Izbor je ogroman, a nećete pogrešiti ako izaberete neki komad iz Swarovski asortimana. Ova kompanija ima sofisticiranu ponudu čak i za smartfone. Naravno, sve je stvar ukusa i zavisi od toga kakav lični pečat želite da date, a ovakvi komadi garantovano nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Ako ste ljubitelj klasike, opredelićete se za jedan od modela crnih futrola sa dobro poznatim i više nego kvalitetnim i lepim kristalima, ili pak ako ste malo smeliji, igraćete se sa raznovrsnim bojama, oblicima i dizajnom. A za one najsmelije, jedinstvene i dubokog džepa, predlažemo limitiranu liniju postolja za vašeg ljubimca, koja svojim oblikom –glava kostura, ali i cenom – 1.100 $, svakoga ostavlja bez daha. Kada smo već kod Swarovski komada, moramo spomenuti prelepe modele veoma sofisticiranih i upečatljivih USB-ova koji se mogu naći po ceni već od 60 $, koji će vas svakako očarati kako svojim oblicima i kvalitetom, tako i jedinstvenim dizajnom, bilo da je reč o tzv. privesku za ključeve, ogrlici u obliku srca, ili pak olovci sa čak 200 kristala. Oni definitivno predstavljaju spoj nakita i praktične spravice koju želite uvek da imate uz sebe, ali i da sa ponosom nosite.

Ako za svoju dragu osobu možete da izdvojite i preko 1.000 evra, izbor će svakako pasti na najveće svetske brendove. Ako samo pogledate fotografiju Diorove crvene tašne za laptop, shvatićete da ćete ovakvim brendiranim primerkom istaći svoju samosvesnost, sigurnost i pre svega ženstvenost. Naravno, svaka trendi devojka bi se obradovala i nekom drugom poznatom proizvođaču. Pored toga, postoje i mnogo povoljnija a kreativna rešenja da promenite izgled tableta ili laptopa. Ipak, koji god poklon da izaberete za svoje drage, neka bude sa ljubavlju.

Na kraju vam želimo pre svega puno zdravlja, ljubavi i sreće u narednoj godini, i bar jednog novog tehnološkog ljubimca kojeg ćete voleti.

BMW_NextGen_2020