Početna Broj 167 Four Seasons Boeing 757

Four Seasons Boeing 757

Na početku beše Orient Express. Za njim se pojavio kruzer Queen Mary, a sada imamo i Four Seasons avion...

blank
ATV & NAUTICA 2020

Lanac hotela Four Seasons predstavio je avion Boeing 757, kojim će prevoziti ekskluzivne goste na svojim putovanjima oko sveta, čime je otvorena nova stranica turizma, jer je ovo prvi mlazni avion u posedu hotela. Unutrašnjost je potpuno preuređena zahvaljujući dizajnerskim ekspertima, kako bi zadovoljila potrebe 52 putnika (dok je standardni kapacitet 233 mesta). Sedišta su presvučena najfinijom italijanskom kožom, na podu je mekani tapih, a toalet je primeren sveopštem luksuzu u avionu. Tokom leta svima je dostupan internet putem WiFi mreže, a ko želi uslugu na licu mesta, tu je i konsijerž za ispunjavanje svih zahteva, od zakazivanja spa tretmana, poručivanja čaja, do slanja razglednica najmilijima.

Prva putovanja oko sveta su počela još 2012. godine, kada je korišćen nebrendirani avion kapaciteta 78 sedišta.

1398303859515

ATV & NAUTICA ATV

Ovim potezom hotel je izišao u susret svima kojima poseta jednom mestu nije dovoljna za potpuni odmor. Four Seasons poseduje 92 hotela, a tokom godine se organizuje deset različitih putovanja u trajanju od dve do četiri nedelje, tokom kojih istražujete ostrva Maldiva, pijacu u Istanbulu, kamp slonova na Tajlandu, najveću pijacu ribe na svetu u Tokiju, večerate u Pavlovski palati kraj Sankt Peterburga, posećujete istorijske i arhitektonske znamenitosti kao što su Veliki kineski zid i katedrala u Milanu. Svako putovanje je isplanirano do najsitnijih detalja i prezentuje vam se prilikom odabira ture, a imate i mogućnost da ga dodatno obogatite svojim željama i zahtevima.

72424185

Tokom svih putovanja odsedate u hotelima Four Seasons, i sve je uključeno u cenu aranžmana. Cena nije mala, ali ne idete svaki dan na put oko sveta. Prvo putovanje počinje februara 2015. u Los Anđelesu, traje 24 dana, a obilazite Havaje, Boru Boru, Sidnej, Bali, Čiang Mai, Tadž Mahal, Mumbaji (Bombaj), Istanbul i London, za samo 130.000 dolara za solo kartu, ili 238.000 dolara za dve osobe. Imate taman dovoljno vremena da se „organizujete“.

Leave a Reply