Početna Broj 167 I dizajn i funkcionalnost – Bosign aksesorije

I dizajn i funkcionalnost – Bosign aksesorije

Bosign je švedski brend lifestyle proizvoda za kuću koji se odlikuju poznatim skandinavskim dizajnom. Njihovi artikli su podeljeni u nekoliko kategorija: kuhinja, kupatilo, hodnik, ostava, putovanja, kancelarija i, nama najzanimljiviji deo vezan za dodatke za tehničke uređaje. Ovom prilikom vam ekskluzivno predstavljamo nekoliko artikla iz ove poslednje kategorije.

blank
ATV & NAUTICA ATV

Surfpillow HiTech
Još jedan jastuk. Ovaj model je namenjen većim računarima, tačnije laptopovima (skoro) svih veličina. Surfpillow ima anti-slip dodatke sa obe strane, pa je sigurno i da vam laptop neće skliznuti sa jastuka, a ni jastuk iz krila. Kako ideja o „ušuškavanju“ laptopa nije baš najpametnija, sa laptop strane se nalaze dovoljno visoki silikonski „branici“ koji omogućavaju slobodnu cirkulaciju vazduha.
Cena: 31 EUR

tabletpillow_4

ATV & NAUTICA 2020

Tabletpillow HiTech 2
Ako su za nešto tableti idealni, onda je to korišćenje dok ležite u krevetu ili ste udobno zavaljeni u sofi. Bilo da surfujete, lajkujete ili gledate neki film, želite manje ili više da su vam ruke slobodne, tako da konstantno nameštanje tableta ume da dosadi. Zbog toga je smišljen Tabletpillow koji omogućava da mali računar udobno smestite, kako u horizontalnom, tako i u vertikalnom položaju. Da vam tablet ne bi „pobegao“ tu je poseban „zarez“, kao i silikonska šara odštampana na samom jastuku. Tabletpillow poseduje i dva veća džepa – za sam tablet i za druge sitnice (slušalice, punjač, memorije…). Tabletpillow HiTech 2 je kompatibilan sa tabletima ekranima do 10 inča.
Cena: 30 EUR

iPad Carrying Sleeve/Stand Leaf
Može se reći da, iako je tržište preplavljano raznim futrolama za iPad-e, mesta uvek ima za nekog novog. Još ako je u pitanju originalni dizajn… Bosign iPad Carrying Sleeve/Stand Leaf je veoma zanimljiva futrola, kako sa dizajnerske, tako i sa upotrebne strane, jer ne samo da izgleda drugačije, već ima i dvojaku funkciju. Može da se koristi za nošenje i čuvanje iPad-a, ali i kao stalak za najpopularniji tablet na svetu zahvaljujući listovima izrađenim od silikona.
Cena: 26 EUR

ipad-carrying-sleeve-cross_3

iPad Carrying Sleeve Cross
Još jedna zanimljiva futrola za iPad. Za razliku od prethodne ima samo funkcije nošenja i čuvanja. Naravno, i ovde postoji neki zanimljivi dodatak – u pitanju je „skriveni“ par kožnih ručki, koji iPad Carrying Sleeve Cross pretvara u zgodnu torbicu. Dizajn je uniseks, pa je namenjena svim korisnicima.
Cena: 40 EUR

Hideaway Cable Box M
Ova fantastično dizajnirana kutija predstavlja sklonište za kablove i to prvenstveno od punjača mobilnih telefona, kao i punjivih baterija. Takođe, treba vam i produžni kabl sa maksimalno četiri utičnice, koji se lako instalira unutar kutije. Punjače „zabodete“ u isti i kroz otvore na poklopcu samo izvučete krajeve kablova. Na taj način haos od kablova ostaje unutar kutije.
Cena: 31 EUR

www.bosign.se

Leave a Reply